«Σπίτι μας τώρα» - Η υπόσχεση του Στέλιου Ρόκκου στην σύζυγό του μετά την περιπέτεια της υγείας του

Η τρυφερή της ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στέλιος Ρόκκος πέρασε αρκετά δύσκολα αυτές τις ημέρες, όπως και η οικογένειά του, καθώς μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο στις 14/1 από τη Λήμνο με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου αργότερα ανακοινώθηκε πως υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου με διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας (δείτε εδώ το σπίτι του στο νησί).

Η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα ήταν συντετριμμένη και ανυπομονούσε να περάσουν οι μέρες και ο καλός της να βρεθεί και πάλι στο πλευρό της γερός και δυνατός. Μάλιστα, είχε παραχωρήσει και συνέντευξη αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο της αδιαθεσίας του.

Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του Στέλιου Ρόκκου μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο – Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως πλέον είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο και επιστρέφουμε την επόμενη βδομάδα πρώτο θεός!», είπε χαρακτηριστικά η Λελέ Γκόφα.

Την Πέμπτη 19/1 ο 58χρονος τραγουδιστής πήρε εξιτήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε και δεν θεωρήθηκε αναγκαία η παραμονή του στην κλινική. Ο έρωτας της ζωής του σαφώς ήταν στο πλευρό του (δείτε εδώ τις φωτογραφίες από την έξοδό τους) και λίγη ώρα αργότερα, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας τι της υποσχέθηκε ο αγαπημένος της μετά από όλη αυτή την περιπέτεια.

«Έδωσε υπόσχεση !!!!! Δεν θα με τρομάξει ποτέ ξανά. Σπίτι μας τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και γέμισε με γλυκά μηνύματα συμπαράστασης.

Στέλιος Ρόκκος γυναίκα
Instagram / lelegofa