Συγκινημένη με τις πρώτες κραυγές του γιου της - Το τρυφερό βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Μεγαλώνει ο Νουνίτο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J.touni - instagram
J.touni - instagram

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αρχίζουν και βρίσκουν τις ισορροπίες τους με το μωρό και έτσι τα ταξίδια αποτελούν σιγά σιγά αναπόσπαστο κομμάτι από την καθημερινότητά τους, με τα social media να κατακλύζονται από απίθανες φωτογραφίες τους.

Αυτές τις ημέρες η οικογένεια βρίσκεται στην Πάρο εν όψει του Πάσχα, ωστόσο λίγο πιο πριν έκαναν το πρώτο τους ταξίδι με το μωρό στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Κάιρο (δείτε εδώ πόσο τους κόστισε η απόδραση).

Από την Πάρο λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ένα throwback η Τούνη και έτσι τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4 δημοσίευσε μία φωτογραφία με εκείνη να ποζάρει στο ξενοδοχείο, που έμεναν στο Κάιρο μαζί με τον Νουνίτο της, καθώς και ένα βίντεο με τις πρώτες κραυγές του μωρού.

Η νέα τρυφερή φωτογραφία της Τούνη με το γιο της στο Κάιρο

«Μικρά μου πατούσια αγάπης», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Τι συνέβη στο Κάιρο με την Τούνη & τον Αλεξάνδρου

Κατά την επιστροφή της Τούνη από το αεροδρόμιο, λόγω καθυστέρησης, η ίδια αποφάσισε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που απασχολούσαν το κοινό της σχετικά με αυτή την απόδραση και από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόταν ήταν αυτές για την κούραση που μπορεί να υπήρχε με το μωρό και εάν έπαιρναν τον μπέμπη παντού μαζί τους.

Η διάσημη Influencer, έτσι, εξήγησε πως πάντα είχαν μαζί τους το μωρό, διότι θηλάζει αποκλειστικά, επομένως εξαρτάται εξολοκλήρου από την μητέρα του, ωστόσο υπήρξε μία στιγμή που τον άφησαν μόνο του με την ξεναγό τους.

«Παντού μαζί μας ήταν το νουνίτο. Στον μάρσιππο ή στο καρότσι ή στην αγκαλιά. Και ο Δημήτρης και εγώ δεν είμαστε άνθρωποι που αγχωνόμαστε εύκολα! Το μωράκι και στην Ελλάδα έχει μάθει σε βόλτες, κόσμο και φασαρία… Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα στο Κάιρο! Θηλάζω αποκλειστικά οπότε δεν κουβαλούσαμε τίποτα μαζί μας εκτός πάνες και μωρομάντηλα! Ο μπέμπης συνήθως κλαίει όταν κάθεται σπίτι… του αρέσουν πολύ οι βόλτες και οι αλλαγές παραστάσεων, οπότε ήταν ήρεμος και δεν μας «ενόχλησε». Αν κουραζόταν, κοιμόταν στο καρότσι», είπε αρχικά.

Τούνη Κάιρο

«Κούραση με ένα μωρό υπάρχει παντού! Μην αφήνετε αυτή τη “δικαιολογία” όμως να σας κάνει να κλειστείτε στο σπίτι. Θέλει λίγο θάρρος και λίγο θράσος και αλήθεια μπορείτε να κάνετε τα πάντα με τα μωράκια σας», πρόσθεσε έπειτα.

Τούνη Κάιρο μωρό

Και εξήγησε: «Ήμασταν τυχεροί γιατί το νουνίτο κοιμόταν στο καρότσι. Οπότε τον κράτησε για λίγο η ξεναγός μας και κάναμε την κατάβαση στην πυραμίδα μαζί με τον Δημήτρη. Αλλιώς θα έμπαινε ένας ένας μας».

Τούνη Κάιρο μωρό ξεναγός