Έφυγαν άρον άρον - Τι συνέβη με τη Συνατσάκη και τον Στρατή στο Πήλιο;

Είχαν και το μωρό μαζί τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής αποφάσισαν να περάσουν το πρώτο τους Πάσχα με τη μικρή Ολίβια μακριά από την Αθήνα, καθώς οι περσινές γιορτές δεν ήταν τόσο εύκολες για εκείνους και συγκεκριμένα για την τότε εγκυμονούσα Μαίρη.

Το ταξίδι, που έκαναν λοιπόν ήταν στο Πήλιο (δείτε εδώ με ποια παρέα πήγαν), ωστόσο μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4 η Μαίρη στο instagram έκανε γνωστό, πως αναγκάστηκαν να φύγουν νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, εκείνη και ο Ίαν αποχώρησαν άρον άρον, όπως είπε μιας και την ταλαιπωρούσε μια γρίπη, η απόσταση του σπιτιού, που έμεναν από το κέντρο ήταν μεγάλη και σε συνδυασμό με τις ανάγκες του μωρού όλα φάνταζαν πιο δύσκολα.

Ο λόγος που η Μαίρη Συνατσάκη διέκοψε νωρίτερα τις διακοπές της με τον Ίαν Στρατή

«Καλησπέρα στην παρέα και Χρόνια Πολλά. Λοιπόν εμείς γυρίσαμε άρον άρον από το Πήλιο, στο οποίο πήγαμε με στόχο να κάτσουμε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, να γυρίσουμε σήμερα...γυρίσαμε χθες. Γιατί εγώ το Σάββατο έκανα όλες τις μύξες του κόσμου, συγγνώμη για όσους τρώνε.. Και θα ήθελα σε αυτό το σημείο να πω την αντίθετη άποψη από την επικρατούσα, η οποία ήτανε κάντε τα όλα με το μωρό, συνεχίστε την ζωή σας, όπως ήτανε, το μωρό εκείνο θα προσαρμοστεί στο πρόγραμμα σας και όχι εσείς στο δικό του...», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.

Το παράπονο της Μαίρης για το περσινό Πάσχα

Η Μαίρη είχε πιαστεί τη Δευτέρα 10/4 από την κάμερα του Πρωινό μας, κάνοντας δηλώσεις τόσο για το μωρό, όπως και για τα πλάνα της αναφορικά με το Πάσχα (δείτε εδώ το συγκινητικό τραγούδι, που έγραψε ο Ίαν στην κόρη του).

Η ηθοποιός - instagramer έκανε γνωστό, πως έχει μεγάλη ανάγκη να αποδράσει κάπου, καθώς το περσινό Πάσχα ήταν έγκυος και μάλιστα η κατάσταση της τότε ήταν δύσκολη, με αποτέλεσμα να έχει καθηλωθεί στο κρεβάτι.

«Θα είναι πολύ ωραία. Ίσως καταφέρουμε να φύγουμε και δύο μέρες το Πάσχα, επειδή το περσινό Πάσχα το πέρασα ξαπλωμένη στο κρεβάτι ανάσκελα με εμετούς, λέμε μήπως καταφέρουμε, μακάρι!», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.