Πρώτη κοινή ανάρτηση από την Κύθνο - Χαμογελαστή στο πλευρό του Πολυχρονιάδη, η Μελίνα Νικολαΐδη

''Λιώνει'' από έρωτα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρώτη κοινή ανάρτηση από την Κύθνο - Χαμογελαστή στο πλευρό του Πολυχρονιάδη, η Μελίνα Νικολαΐδη

Λαμπεροί και πολύ ερωτευμένοι βλέπουμε να είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και η Μελίνα Νικολαΐδη με το ζευγάρι να αψηφάει τις αποστάσεις και να κρατάει με κάθε τρόπο αναμμένη τη φλόγα του έρωτα του!

Από το Λονδίνο στην Αθήνα και αντίστροφα βλέπουμε να ταξιδεύουν συχνά η φοιτήτρια και ο γυμναστής, ωστόσο τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα αποφάσισαν να τις περάσουν μαζί και συγκεκριμένα στην Κύθνο.

Το ζευγάρι δεν είναι μόνο του στο νησί, καθώς μέσα από το post της Μελίνας στο instagram βλέπουμε να φωτογραφίζονται τόσο οι δύο τους, όσο και με φίλους, με το χαμόγελό τους να αποτυπώνει το πόσο όμορφα περνάνε (δείτε εδώ τη Μελίνα να καμαρώνει τον καλό της).

Οι πρώτες φωτογραφίες της Μελίνας Νικολαΐδη από τις διακοπές της με τον Πολυχρονιάδη στην Κύθνο

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια που βρίσκεται πίσω από την σχέση τους

Η Έλλη Κοκκίνου σε δηλώσεις της πρόσφατα αναφέρθηκε σε ένα πολύ επιτυχημένο προξενιό, που έκανε πριν λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την πολύ καλή της φίλη και συνάδελφο, Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαϊδη, τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, όπου η ίδια ήταν αυτή που έκανε το ζευγάρι να έρθουν κοντά, μιας και γυμνάζονται όλοι μαζί στον χώρο του (δείτε εδώ βίντεο).

«Με την Δέσποινα Βανδή είμαστε φίλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εγώ την έφερα στο γυμναστήριο, εγώ πάω από πέρυσι στον Αλέξανδρο, τώρα της τον γνώρισα και έρχεται και εκείνη», ανέφερε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Όταν ρωτήθηκε για την γνωριμία του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με την Μελίνα Νικολαϊδη, απάντησε: «Αυτό δεν θα το σχολιάσω, εγώ μιλάω για τον Αλέξανδρο τον γυμναστή μας. Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι. Τα προσωπικά των άλλων δεν τα συζητάμε».

Για το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή: «Αν θες να με ρωτήσεις για δικό μου ζεϊμπέκικο, μπορώ, για ζεϊμπέκικα άλλων δεν μπορώ να πω. Για εμένα δεν έχουν χορέψει ζεϊμπέκικο, αλλά έχουν κάνει άλλα».