«Με στεναχώρησε! Περίμενα την “επίθεση” που δέχτηκα αλλά...» - Η Ελίνα Παπίλα "σπάει" την σιωπή της για την νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1

«Ακόμα και το Champions League να σήκωνα δεν θα γλίτωνα από την κριτική»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με στεναχώρησε! Περίμενα την “επίθεση” που δέχτηκα αλλά...» - Η Ελίνα Παπίλα

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 17/4 η Ελίνα Παπίλα. Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν άκρως αποκαλυπτική και δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα

Μάλιστα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις «επιθέσεις» που δέχτηκε για την τηλεοπτική της παρουσία, ειδικά μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με αφορμή τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που έκανε η νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, Είμαστε Μαζί.

Οι δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα για την τηλεοπτική "επίθεση" που δέχτηκε

«Αν επηρεαζόμουν στη ζωή μου δεν θα έκανα τίποτα στη ζωή μου. Έδωσα πανελλήνιες στα 35 μου, πήρα πτυχίο στα 40 μου και μου έλεγαν ότι είμαι “μεγάλη”. Τώρα για την επίθεση που δέχτηκα την περίμενα πιο ήπια, όχι τόσο έντονη. Δεν βρέθηκα ποτέ σε θέση άμυνας. Δεν είπα ότι με έχουν στριμώξει. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως πιστεύει ο καθένας. Δεν έχω πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Μια σεζόν και φέτος αλλά δουλεύω από πάρα πολύ μικρή, όπως και στο ραδιόφωνο. Το έναυσμα ίσως ήταν το γεγονός ότι δεν ξέρω.

Και πέρυσι που μπήκα στην τηλεόραση, τέτοια κριτική δεν είχα δεχτεί όμως. Σε όλες τις δουλειές υπάρχει κριτική. Αυτό που άκουσα ήταν το “Η Ελίνα ήταν καλή αλλά το πρότζεκτ παλιακό”. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην τηλεοπτική μου παρουσία, βλέπω λάθη. Σε κάποια σημεία μου έχω αρέσει. Όταν λένε ότι εγώ είμαι καλή αλλά η εκπομπή δεν είναι, για εμένα είναι το ίδιο. Δεν με κάνει χαρούμενη. Σκεφτόμουν πώς και το Champions League να σήκωνα, δεν θα γλίτωνα από την κριτική.

Με στεναχώρησε που δεν μου έδωσαν χρόνο. Δηλαδή μην είστε αυστηροί από το πρώτο δευτερόλεπτο. Λαμβάνω πολλά μηνύματα θετικά από τον κόσμο. Αλλά αυτό είναι και λίγο ουτοπικό γιατί μου τα στέλνουν άτομα που με ακολουθούν. Ίσως είμαι παραπάνω ρομαντική με την τηλεόραση. Όταν μου έγινε η πρόταση ένιωσα ότι ήθελα να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Το φοβήθηκα και ακόμα το φοβάμαι.

Στη σειρά προτεραιότητάς μου ήταν οι άνθρωποι που γνώρισα, μετά η πρόταση που μου έκανε το ΑΝΤ1 και μετά για το εάν θα πάει καλά. Εάν έβαλα αυτή τη σειρά προτεραιότητας και μου στερήσει τη θέση μου στην τηλεόραση, δεν πειράζει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, απάντησε και για την ενδεχόμενη συνεργασία της με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πώς είχε κάνει ένα ραντεβού, είδε ότι δεν της ταίριαζε το κόνσεπτ της εκπομπής και αρνήθηκε την πρόταση.

Λίγο αργότερα, όπως αποκάλυψε, την κάλεσαν για ένα δεύτερο ραντεβού που αφορούσε την εκπομπή «Είμαστε Μαζί» και δέχτηκε έχοντας ακούσει και τους συνεργάτες της (δείτε εδώ όσα είπε η Ελίνα Παπίλα στην 3η εκπομπή μετά τα αρνητικά σχόλια).