«Όλοι με ρωτάνε τι έκανα! Απλά έκοψα...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου για την μεγάλη απώλεια κιλών 

«Τα περιττά κιλά είναι τοξικότητα πραγμάτων! Ειδικά στην δεύτερη καραντίνα ένιωθα ότι πνιγόμουν από τα κιλά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όλοι με ρωτάνε τι έκανα! Απλά έκοψα...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου για την μεγάλη απώλεια κιλών 

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 17/4 η Μαρία Κορινθίου. Η όμορφη ηθοποιός (που πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της) ήταν άκρως αποκαλυπτική και δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην μεγάλη απώλεια κιλών ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να αδυνατήσει τόσο πολύ.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου για την απώλεια κιλών

«Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε όλο αυτό πρώτα από την ψυχούλα μου, την καρδούλα μου. Το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας. Τα περιττά κιλά είναι συνήθως τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων και είναι μια άμυνα, ένα τείχος για να αμυνθείς υποσυνείδητα. Ειδικά στην δεύτερη καραντίνα ένιωθα ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά, που είχα να ανεβώ χρόνια, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα! Έδωσα “εντολή” στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή. Έκοψα ζάχαρη και άμυλο. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές που έπρεπε να τον πίνω σκέτο.

Τα κουτσομπολιά τα θεωρώ πολύ τοξικά. 20 χρόνια σε αυτό τον χώρο έχω δεχτεί πολλές επιθέσεις και έχω πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ αυτό που ζητάω είναι να αγαπιέμαι και να αγαπάω, να γελάω, να αγκαλιάζομαι και να το εννοώ. Όταν ξεκίνησα να χάνω κιλά ο Γιάννης με έβλεπε να κλείνομαι στο δωμάτιο για να δω ντοκιμαντέρ και να κάνω διαλογισμούς και μου έλεγε “δεν πας καλά΄”. Πλέον του μεταδίδω την ψυχική μου δύναμη και ηρεμία», είπε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός.

Για την κόρη της, Ισμήνη, εξομολογήθηκε: «Η Ισμήνη λέει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Στις μέρες μας όποιο επάγγελμα και εάν διαλέξει θα περάσει δύσκολα. Αλλά θεωρώ πώς ό,τι λαχταρά η καρδούλα σου, η επιτυχία είναι μονόδρομος. Δεν είχα φανταστεί ποτέ να παίξουμε μαζί. Θα ήταν υπέροχο».

Το πριν, το μετά και το πως

Μποφίλιου, Κορινθίου, Παπαρίζου και 5 ακόμη επώνυμες - Πως έχασαν πολλά κιλά κι έγιναν αγνώριστες

Η “Μόνικα Μπελούτσι” της Ελλάδας είχε πάντα ένα ζηλευτό, juicy κορμί, με πληθωρικό μπούστο και καμπύλες... δολοφονικές. Πάντα “αγκαλιά” με τη ζυγαριά της, η καραντίνα την έφερε λίγο πίσω διατροφικά, με αποτέλεσμα να πάρει 15 κιλά, που έχασε με αρκετή προσπάθεια και στρατιωτική πειθαρχία, αλλά χωρίς να στερηθεί τίποτα!

Διατροφή: Έβαλε στο μενού της τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά με πρωτεϊνη, φροντίζοντας το κύριο γεύμα της να μην είναι το... βραδινό. Αύξησε την ποσότητα νερού και την κατανάλωση πράσινου τσαγιού, ενώ έκοψε τον καφέ εντελώς!

Tip: Τουλάχιστον 8ώρες ύπνος, αφού η έλλειψή του εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού και κατά συνέπεια αποτελεί τροχοπέδη στην απώλεια βάρους.