«Δεν είμαι δημοσιογράφος κι ούτε θέλω να γίνω! Ήξερα...» - Η Μαρία Κορινθίου απαντά ανοιχτά για το Πρωινό και τον Λιάγκα

Θα συνεχίσει και του χρόνου;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είμαι δημοσιογράφος κι ούτε θέλω να γίνω! Ήξερα...» - Η Μαρία Κορινθίου απαντά ανοιχτά για το Πρωινό και τον Λιάγκα

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 17/4 η Μαρία Κορινθίου. Η όμορφη ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτική και δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα.

Μετά την εξομολόγηση για την μεγάλη απώλεια κιλών και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να αδυνατήσει τόσο πολύ, αναφέρθηκε στην φετινή της παρουσία της στην εκπομπή Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα, απάντησε και για το ενδεχόμενο να παρουσίαζε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.

Η αναφορά της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό

«Ήταν μια ωραία χρονιά, ήρεμη, χαλαρή. Ήταν ξεκάθαρο. Ήμουν εμβόλιμη σε μία δομημένη εκπομπή και ήδη στημένη από τον Γιώργο κι ήδη γνώριζα κι εγώ η ίδια ότι θα ήταν άκρως ενημερωτική. Οπότε, συνεννοημένα με την διοίκηση και το κανάλι, μπαίνοντας στο δεύτερο κομμάτι της εκπομπής, ήξερα ακριβώς την θέση μου.

Κι εγώ αυτό ήθελα γιατί δεν είμαι δημοσιογράφος κι ούτε θέλω να γίνω αλλά ούτε θεωρώ ότι μετά από τόσα χρόνια πρέπει να αποδείξω ότι μπορώ να μιλήσω ή να πάρω θέση. Ήθελα το ψυχαγωγικό κομμάτι, το πιο χαρούμενο κι ανάλαφρο» είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Για το αν θα έκανε εκπομπή με τον σύζυγό της, ξεκαθάρισε: «Εξαρτάται. Σαν επιθυμία άλλα λαχταρά η ψυχούλα μου. Όταν γίνονται κάποιες προτάσεις, πέφτουν στο τραπέζι, τις μελετώ κι εξαρτάται από τις συνθήκες, το περιβάλλον, τους συνεργάτες».

H πρόταση που φημολογείται πως δέχτηκε η ίδια και ο Γιάννης Αϊβάζης

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Παρασκευή 24/3 μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Ελένη, η οποία αφορά σε ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, το Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρία Κορινθιου.

Πιο αναλυτικά οι δύο είναι πιθανό να μας απασχολήσουν από του χρόνου μιας και δέχτηκαν μια πολύ σοβαρή πρόταση από μεγάλο κανάλι, η οποία αν ευοδωθεί θα είναι κάτι, που δεν έχουν κάνει ξανά μαζί σε τέτοιο επίπεδο.

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες μας μετά από επικοινωνία με το κανάλι του Star, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.