«Έβγαλα 9 εκατομμύρια σε τέσσερις μήνες! Βρήκα...» - Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή

Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει καταφέρει στην ζωή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έβγαλα 9 εκατομμύρια σε τέσσερις μήνες! Βρήκα...» - Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε ο Λευτέρης Πανταζής το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα 17/4. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κολώνια που είχε λανσάρει και τα εκατομμύρια που είχε αποκομίσει ενώ μίλησε και για την σχέση με την κόρη του, Κόνι Μεταξά αποκαλύπτοντας πως την γνώρισε καλύτερα την περίοδο του κορωνοϊού.

Οι αποκαλύψεις του Λευτέρη Πανταζή

«Ήμουν στην Γαλλία και πάντα μου δίνανε λίστα και την ώρα που ψωνίζω βλέπω μια ωραία κολώνια που έγραφε Αλέν Ντελόν. Λέω αυτός είναι καλύτερος από εμένα; Θα βγάλω κι εγώ κολώνια. Το είπα στην παρέα μου και χαχανίζανε. Βρήκα μια εταιρία, την διευθύντρια και κάναμε το άρωμα. Έβγαλα μια κολώνια για τις γυναίκες. Λεγόταν Λευτέρης Πανταζής κι ένας φίλος που είχε μια διαφημιστική είπε να το κάνουμε ΛεΠα. Ακούγεται και λίγο γαλλικό. Έβγαλα 9 εκατομμύρια σε τέσσερις μήνες και την πούλησα σε μία κυπριακή εταιρία και πήρα ένα διαμέρισμα στο Φάληρο. Έμενα με την μανούλα μου.

Δεν ξέρω εάν είμαι τέλειος αλλά προσπαθώ τουλάχιστον να είμαι…Νομίζω είχα λίγες ενοχές με το παιδί μου γιατί έλειπα συνέχεια και το παιδί μου έλεγε “όταν σε χρειαζόμουν, δεν ήσουν εδώ μπαμπά”. Τα τελευταία χρόνια ζούμε μαζί. Γνωριστήκαμε στον covid δυστυχώς. Ήταν 18 χρόνια με τη μαμά της αλλά δεν ήθελε να φύγει, ήθελε να μεγαλώνει με τη μαμά της. Μπορούσε να την έχω εγώ αλλά δεν ήθελε.

Για αυτό έδινα τα πάντα στη μητέρα της. Άνθρωποι είμαστε, δεν ταιριάξαμε όμως έχουμε την καλύτερη σχέση. Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Για έναν εγωισμό μας χωρίζουμε και το παρατάμε στην τύχη του και το παιδί δεν ξέρεις πού θα πάει. Μπορεί να πάει στον χειρότερο δρόμο ή στους παππούδες. Όταν μου το είπε αυτό η Κόνι, το ήξερα αφού έλειπα συνέχεια» είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής (δείτε εδώ την ατάκα για το νέο βήμα της πρώην συζύγου του).