«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 99,9%...» - Σημαντική εξελίξη με την υγεία του Γιώργου Δασκαλάκη

Το βίντεο με την αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 99,9%...» - Σημαντική εξελίξη με την υγεία του Γιώργου Δασκαλάκη

Για την κατάσταση υγείας του μίλησε πριν μερικές ώρες ο Γιώργος Δασκαλάκης, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebooκ. Να υπενθυμίσουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής εδώ και αρκετούς μήνες δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα μιας και νίκησε την ασθένεια κατά 99,9% και ότι στην επόμενη αξονική, θα δείξει αν χρειαστεί μία τελευταία ακόμη χημειοθεραπεία.

Ευχάριστα νέα για την υγεία του Γιώργου Δασκαλάκη

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 99,9% έχουμε κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο. Έρχονται κάποιες εξετάσεις ακόμη, μία αξονική μέχρι και έναν μήνα θα ακολουθήσω τις αγωγές με τα φάρμακα στο σπίτι. Θα ξέρουμε κιόλας βέβαια με την επόμενη η αξονική αν ίσως χρειαστεί μία χημειοθεραπεία ακόμη τελευταία.

Οι γιατροί μου και τους ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ, είναι τόσο αισιόδοξοι που είπαν ότι δεν θα χρειαστεί, αλλά κρατάμε μικρό καλαθάκι για να ξέρουμε και τι γίνεται. Ακόμη είμαι με βοήθεια, με το μπαστούνι, θα χρειαστεί καιρό η αποκατάσταση με τόση χημεία που έχω βάλει στο σώμα μου. Πρέπει να ξαναμπούν κάποια κιλά. Θέλω να πω “ευχαριστώ” στη σύντροφό μου Μαρία, τη μάνα μου που με ανέχεται, στα δύο μου παιδιά, που πάντα είχαμε όμορφες σχέσεις και μου στέκονται και μόνο που έρχονται να με δουν.

Σε λίγες μέρες θα δείτε κάτι που θα χαροποιήσει πάρα πολύ κόσμο. Και αυτό που θα κάνω… άστο δεν λέω τίποτα. Απλά κρατήστε την ημερομηνία 19 Μαΐου», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δασκαλάκης -δείτε εδώ τι αποκάλυψε πριν μερικές μέρες η σύντροφός του.

Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Η Παναγία μαζί μας...ΑΜΗΝ 🙏🙏🙏🙏🙏

Posted by Giorgos Daskalakis B on Monday, April 17, 2023

Οι δηλώσεις του στην Super Κατερίνα

Το πρωί της Τρίτης (14/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» συνδέθηκαν μέσω τηλεφώνου με τον Γιώργο Δασκαλάκη.

«Όταν πήγαμε στην Αθήνα και κάναμε το pet scan, που ήταν το επόμενο βήμα μετά από 30 χημειοθεραπείες, το ανησυχητικό με αυτή τη νόσο είναι να μην έχει κάνει μετάσταση κάπου στο σώμα σου. Δεν έκανε», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Δασκαλάκης.

«Εγώ όταν ξεκίνησα τη θεραπεία μου, ήμουν στο στάδιο 4 και καταφέραμε να το ρίξουμε στο στάδιο 1. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ζωής μου αυτή τη στιγμή, είμαι στο κρεβάτι μου», σημειώνει ο τραγουδιστής για την κατάσταση της υγείας του.

«Την προηγούμενη φορά είχα απογοητευτεί κι εγώ. Έλεγα στη σύντροφο και στη μητέρα μου «ετοιμάστε με», γιατί δεν ένιωθα καλά. Έπαθα και θρόμβωση, δε μπορούσα να περπατήσω, να κινηθώ, όπως και τώρα βέβαια. Απλά το ενθαρρυντικό είναι ότι προχωράμε πάρα πολύ καλά, μου έδωσε δύναμη όλο αυτό», περιγράφει ο Γιώργος Δασκαλάκης και σοκάρει.

«Δεν έχει αλλάξει το «μαμά, φέρε μου νερό», «Μαρία, βάλε μου φαγητό», «πηγαίνετέ με στο μπάνιο», «πλύντε με». Αυτά δεν έχουν αλλάξει. Αλλά το ότι μετά από 4 διπλές χημειοθεραπείες ακόμα θα πάρουμε μετά τον ανήφορο, είναι ενθαρρυντικό και λέω στον εαυτό μου: κάτι έχεις κάνει και πήγαμε καλά», εξομολογείται.

«Χαίρομαι που υπάρχει ελπίδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου εδώ στη Ρόδο και στον Ευαγγελισμό. Πριν από κανένα δίμηνο πήρα ένα μήνυμα από μία γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που μου είπε ότι ήταν έτοιμη να τα παρατήσει αλλά πήρε από μένα δύναμη», ανέφερε κλείνοντας ο Γιώργος Δασκαλάκης, περνώντας το δικό του μήνυμα σε όλους τους καρκινοπαθείς.