ΣΚΑΙ: Απών σήμερα 18/4 ο Χρήστος Κούτρας - Η ανακοίνωση του Γιάννη Ντσούνου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Απών σήμερα 18/4 ο Χρήστος Κούτρας - Η ανακοίνωση του Γιάννη Ντσούνου

Το μεσημέρι της Τρίτης (18/4) στην ενημερωτική εκπομπή «Αταίριαστοι» ο Χρήστος Κούτρας απουσίαζε από το πλατό του ΣΚΑΙ. Την ανακοίνωση για την απουσία του δημοσιογράφου, έκανε γνωστή, ο συνεργάτης συμπαρουσιαστής του, Γιάννης Ντσούνος.

Στην έναρξη της εκπομπής, λοιπόν, ο δημοσιογράφος έδωσε τις ευχές του, για το Πάσχα και αναφέρθηκε στον Χρήστο Κούτρα, ο οποίο έχασε την πτήση του, καθώς βρισκόταν εκτός Ελλάδας με την οικογένεια του.

Διαβάστε επίσης: «Δεν είναι η Φαίη Σκορδά, ούτε εγώ η Αφροδίτη Γραμμέλη» - Η χιουμοριστική ατάκα των Αταίριαστων για το Πρωινό Μας

Η ανακοίνωση του Ντσούντου για την απουσία του Χρήστου Κούτρα

«Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη. Ελπίζω να περάσατε πολύ καλά με τα δικά σας πρόσωπα. Βλέπετε ότι είμαι εδώ χωρίς τον Χρήστο, ο οποίος έχει μείνει ακόμη μία μέρα. Κάποια πτήση νομίζω χάθηκε από το εξωτερικό, είναι και στη διαδικασία της χώνεψης. Όσο να ‘ναι, Πάσχα είναι, φάγαμε λίγο παραπάνω. Από αύριο θα είμαστε και πάλι μαζί με τον Χρήστο», είπε ο Γιάννης Ντσούνος και συνέχισε στο επόμενο θέμα της εκπομπής.

Ο διάλογος Ντσούνου - Κούτρα στον αέρα του ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Radio MARCA, ο Ρονάλντο προχώρησε σε αισθητική επέμβαση με το όνομα scrotox. Πρόκειται για κάποιες ενέσεις, που έκανε στα γεννητικά του όργανα, κάτι που ήταν δική του επιλογή και αφορά αμιγώς σε ανδρική επέμβαση.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ πιθανώς για δύο λόγους: για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου, έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο».

«Πρόκειται για μια καθαρά αισθητική κίνηση που δεν έχει καμία άλλη πρόθεση παρά να βελτιώσει τα ανδρικά γεννητικά όργανα» είπε ο Esteban Sarmentero.

Οι Αταίριαστοι λοιπόν, την Τρίτη 26/7/2022 θέλησαν να προσφέρουν γέλιο στους τηλεθεατές τους, καθώς ασχολήθηκαν με το θέμα στην έναρξη της εκπομπής. Ο διάλογος ανάμεσα στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο ήταν... απίστευτος.

Γ.Ν. Μου έχει κάνει εντύπωση γιατί ο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα γιατί ήταν θέμα αισθητικής. Εγώ νόμιζα ήταν ιατρικό το θέμα, αλλά ήταν αισθητικής.

Χ.Κ. Εσύ γιατί ασχολείσαι που ο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα αυτά του;

Γ.Ν. Διότι μου έκανε εντύπωση μεγάλη.

Χ.Κ. Πες ότι έχεις ενδιαφέρον. Δηλαδή εσύ σκέφτεσαι να βάλεις βελόνα;

Γ.Ν. Να κάνω εγώ τέτοιο πράγμα για ποιο λόγο;

Αταίριαστοι για Ρονάλντο