Δημήτρης Φιντιρίκος: Σοκαριστικό - Το βίντεο που δημοσίευσε από την στιγμή της διάρρηξης στο σπίτι του! Ουρλιαχτά και φωνές

«Απλά ακούστε τον ήχο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της Δευτέρας 17/4 ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, ένας άγνωστος άντρας εισέβαλε στο τριώροφο σπίτι του συντρόφου της Κατερίνας Δαλάκα στα Νότια Προάστια από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου, προκειμένου να τον ληστέψει. Το ζευγάρι δεν βρισκόταν εντός της οικείας καθώς έλειπε για διακοπές, παρά μόνο ενός ατόμου.

Ο λόγος για την 22χρονη οικιακή βοηθό, η οποία αντιλήφθηκε την παρουσία του ανθρώπου αυτού και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Ωστόσο, μέχρι να έρθει το 100, ο ληστής είχε ήδη φύγει μαζί με 5 ρολόγια τεράστιας αξίας στην κατοχή του.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος το μεσημέρι της Τρίτης 18/4 προχώρησε σε μια ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματά του.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της και έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη μου στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός επιχειρηματίας.

Η ανάρτηση του Φιντιρίκου

Μάλιστα, αμέσως μετά, δημοσίευσε κι ένα βίντεο τραβηγμένο από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του, από την στιγμή της διάρρηξης, όπου ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά.

Το βίντεο από την στιγμή της διάρρηξης στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου

«Απλά ακούστε τον ήχο για να καταλάβετε ότι τα αντικείμενα δεν έχουν σημασία αλλά το σοκ των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τους ληστές. Είναι πραγματικά σοκαριστικό, ντροπή στην κοινωνία μας», έγραψε.

Εντωμεταξύ, ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα, πριν λίγο καιρό, παραλίγο να βρεθούν ξανά αντιμέτωποι με μια πολύ δυσάρεστη περιπέτεια.