Σε δημοπρασία η θρυλική Ferrari του Μίκαελ Σουμάχερ - Για πόσα εκατομμύρια θα πουληθεί

Τι λένε οι προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε δημοπρασία η θρυλική Ferrari του Μίκαελ Σουμάχερ - Για πόσα εκατομμύρια θα πουληθεί

Όσο εκείνος δίνει μάχη για την ζωή του τα τελευταία χρόνια, έγιναν γνωστές οι τιμές που πωλούνται τα μονοθέσια που έτρεξε ο Μίκαελ Σουμάχερ, όπως η Ferrari 2003-GA, με το οποίο ο ίδιος κατέκτησε τον έκτο από τους 7 τίτλους του στη Formula 1– τον προτελευταίο από τους 5 σερί- έχει αριθμό 229 στα αρχεία της Ferrari F1.

Πόσο θα πουληθεί η Ferrari του Μίκαελ Σουμάχερ

Η σύζυγός του, έχει ήδη πουλήσει ότι έχει σχέση με εκείνον, όπως για παράδειγμα το αγαπημένο του τζετ, το εξοχικό του στην Νορβηγία και δύο σπίτια. Σειρά παίρνει λοιπόν η Ferrari που θα πουληθεί σε δημοπρασία και σε μια τιμή που θα διαμορφωθεί ψηλά. Οι προβλέψεις μάλιστα κάνουν λόγο για ποσό που θα ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, αν και το συγκεκριμένο μονοθέσιο ήταν «ρεζέρβα».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για τον Μίκαελ Σουμάχερ - Δεν ήθελε να κάνει σκι εκείνη την ημέρα

Η υποβολή προσφορών κλείνει στις 12 Απριλίου με την RM Sotheby’s που έχει την ευθύνη, να προβλέπει πως το ποσό στο οποίο θα καταλήξει είναι κάτω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το μονοθέσιο F2003-GA του Schumacher που δημοπρατήθηκε πέρυσι, έγινε το ακριβότερο στην ιστορία του είδους καθώς πουλήθηκε για 13,6 εκατομμύρια ευρώ.

Η σπαρακτική ανάρτηση του γιου του στο Instagram

Ο γιος του Μικς, ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και έγινε οδηγός στην Formula 1. Έχει τεράστια αδυναμία στον μπαμπά του και αυτό φάνηκε από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά που θα μπορούσα να είχα ποτέ. Σε αγαπώ!», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας.