«Έχω περάσει κατάθλιψη και...» - Σοκάρει η Ελένη Κρίτα με τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

«Μετά να σε ξαναπιάνει από ένα διάστημα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Τρίτης (18/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Κρίτα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του OPEN, για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Κρίτα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, με τις απώλειες που είχε στην οικογένεια της, αλλά έκανε λόγο και για την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Κρίτα: «Το Παρά Πέντε ήταν σταθμός για εμένα»

Οι δηλώσεις της Ελένης Κρίτα για την κατάθλιψη που πέρασε

«Εννοείται ότι έχω περάσει κατάθλιψη, είναι ένα πράγμα που κάνει κύκλους. Μετά θεωρείς ότι το έχεις ξεπεράσει γιατί δουλεύεις πολύ, κάνεις διάφορα πράγματα προκειμένου να μην σκέφτεσαι, να μην αισθάνεσαι… Έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά, με τα μούτρα στις εξόδους, δεν με έβλεπε το σπίτι μου… Μετά να σε ξαναπιάνει από ένα διάστημα», είπε αρχικά η Ελένη Κρίτα.

Καμία σημαντική απώλεια δεν ξεπερνιέται, αλλά μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό. Νομίζω μαθαίνουμε να έχουμε αυτούς τους αγαπημένους ανθρώπους μέσα μας και γύρω μας και λίγο συνομιλούμε μαζί τους. Με την εγγονή μου πάντα ήμασταν αγαπημένες… αλλά το να ζεις με έναν νέο άνθρωπο σε αναζωογονεί», συμπλήρωσε.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Κρίτα, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της στο Παρά Πέντε, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, το απόγευμα της Δευτέρας 23/5, και μίλησε τις απώλειες που την στιγμάτισαν, αλλά και για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της. Αναφέρθηκε, ειδικότερα, στον θάνατο του πατέρα της, γεγονός που την οδήγησε να αναζητά την ζεστασιά που τις προσέφερε σε μεγαλύτερους ηλικιακά άνδρες, τους οποίους έβλεπε ερωτικά.

Επισήμανε, ακόμη, πως η γέννηση του γιου της, παρά τα όσα θεωρούν οι περισσότεροι άνθρωποι για τον ερχομό ενός παιδιού, δεν ήταν τόσο εύκολη και ευχάριστη εμπειρία για τον γάμο της, ενώ για τον Μίμη Χρυσομάλλη τα λόγια της σημαίνουν πολλά.

«Ο πρώτος μου άνδρας ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός μου. Εκεί φαινόταν η έλλειψη του πατέρα μου, γι΄αυτό διάλεγα μεγαλύτερους άνδρες», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θα πέσουν να με φάνε, αλλά ο ερχομός του γιου μου δυσκόλεψε τον γάμο μου. Όποιος πει ότι δεν αλλάζει η ζωή του ζευγαριού, όταν έρχεται στη ζωή το πρώτο παιδί λέει ψέματα. Αρχίζει η γκρίνια, χαλάει η σχέση. Χρειάζεται ωριμότητα και από τις δύο πλευρές».

Σχετικά με τον Μίμη Χρυσομάλλη, δήλωσε: «Δεν παντρευτήκαμε, πίστευα ότι αυτή η σιγουριά του γάμου, ίσως μας κάνει να κατακαθίσουμε. Είχαμε αφήσει την πόρτα μισάνοιχτη και όποιος ήθελε μπορούσε να πάρει το καπελάκι του και να φύγει» και πρόσθεσε: «Λέγαμε να κάνουμε μία κόρη και το αφήσαμε στο τέλος».

«Νιώθεις λίγο ανάπηρος, όταν χάνεις το άλλο σου μισό. Δεν μπορείς ούτε καφέ να πιεις, γιατί τον πίνατε μαζί. Το μόνο που μπορούσε να με σώσει είναι η δουλειά και τότε ήρθε πρόταση για το “Παρά Πέντε”», κατέληξε.