Ενώ είχε "Πρωινό" έβλεπε "Super Κατερίνα" - Το sms που έλαβε ο Μικρούτσικος από τον Αρναούτογλου

«Το είδε και το έχει κλείσει εδώ»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ενώ είχε

Το πρωί9 της Τρίτης (18/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το ξέσπασμα του για τα θαύματα της εκκλησίας (δείτε εδώ τα λόγια του) αποκάλυψε στον αέρα του ALPHA, ένα μήνυμα που έλαβε στο κινητό του, από τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Στην συνέχεια, μετά την αναγνωση του μηνύματος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος γέλασε και η Κατερίνα Καινούργιου, έκανε και αυτή το σχόλιο της, πετώντας σπόντες στο απέναντι κανάλι.

Το μήνυμα που έλαβε ο Μικρούτσικος από τον Αρναούτογλου

«Ανδρέα μου γλυκιέ, χρόνια πολλά, ελπίζω να πέρασες καλά. Σε παρακαλώ πολύ πες στον σκηνοθέτη να σου κάνει πιο κοντινό γιατί έτσι όπως κάθεσαι, το πουκάμισο ανοίγει και φαίνεται ο αφαλός σου», έγραφε το μήνυμα.

«Το είδε και το έχει κλείσει εδώ και ώρα ο Δημήτρης (σ.σ. σκηνοθέτης). Το θέμα είναι ότι ο Γρηγόρης βλέπει Super Κατερίνα και όχι το Πρωινό του ΑΝΤ1. Γρηγόρη ευχαριστούμε πολύ, καλημέρα! Χρόνια πολλά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και γέλασε.

«Καλημέρα ρε Γρηγόρη, γιατί να δεις τι πατατήρηση, τι μήνυμα και που παρακολουθεί, όχι για να βλέπει κάποιος Νίκος που δεν του στέλνουν αυτουνού», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ποιους θα επέλεγε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αν έφτιαχνε μία εκπομπή;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, Τι λες τώρα, ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3/22) ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος που επέστρεψε στο κανάλι του Mega, καθώς από εκεί έκανε το πρώτο ξεκίνημα του στην τηλεόραση.

Ο θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης, μίλησε μεταξύ άλλων για τα δεινά που έχουν βρει τον πλανήτη τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, αλλά και για όσα έχουν συμβεί στην Ελλάδα, ενώ σε ερώτηση για το ποιους θα επέλεγε αν έκανε δική του εκπομπή, η απάντηση του ίσως σχολιαστεί ιδιαίτερα καθώς ίσως να μην πήγαινε το μυαλό μας.

«Θα ήθελα κεντρικό τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεξί του χέρι τον Γιώργο Λιανό. Συνέχισε μάλιστα πλέκοντας το εγκώμιο του Γιώργου Λιανού για τις δυνατότητές του ως παρουσιαστής.