Full in love! - Η πρώτη κοινή ανάρτηση των Λιάντου και Σκουρλέτη

Αγκαλιά πάνω στην βάρκα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Full in love! - Η πρώτη κοινή ανάρτηση των Λιάντου και Σκουρλέτη

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και οι Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι μαζί και δεν διστάζουν να το μοιραστούν με τις φίλους τους. Είναι ζευγάρι στην αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA, «Η γη της Ελιάς», αλλά στην πραγματ6ική ζωή, νιώθουν απιστευτα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Αν και για αρκετό καιρό έχουν κρατήσει την σχέση τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσιαν μέσα από την ανάρτηση του ηθοποιού, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, να το επιβεβαιώσουν. Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, λοιπόν, μπορεί πέρισυ στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» να μην παραδέχτηκε την σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου, λέγοντας μόνο ότι έχουν χημεία, αλλά δημοσίευσε φωτογραφίες από τις πασχαλινές του διακοπές μαζί της (δείτε εδώ τι είχαν πει σε κοινή συνέντευξη τους).

Οι κοινές φωτογραφίες του Σκουρλέτη με την Λιάντου

Νέο επαγγελματικό βήμα για την Λιάντου με τον Σκουρλέτη στο πλευρό της

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της Εβελίνας Παπούλια δημιούργησε ένα brand με τσάντες και το παρουσίασε με την εξής ανάρτηση, την Δευτέρα 13/3:

«Βρέχει τσάντες! Το e-Shop μας είναι πλέον διαθέσιμο και το link θα το βρεις στο description του προφίλ μου και στο προφίλ της @gratitude_gr στο Instagram!

Αυτό το ταξίδι είχε πολλές χαρές αλλά και δυσκολίες. Μου έμαθε όμως πολλά και το σημαντικότερο που μου έμαθε είναι πως όταν θέλεις κάτι πολύ πάντα υπάρχει ο τρόπος για να το καταφέρεις. Ελπίζω να σας αρέσουν οι τσάντες μας και να τις αγαπήσετε όσο και εμείς και όταν λέω εμείς εννοώ τους ανθρώπους που με στήριξαν και με βοήθησαν στο να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι η δίκη μου υπενθύμιση ευγνωμοσύνης, η δίκη σου ποια είναι?».

Λίγα λεπτά αργότερα, λοιπόν, εκείνος σχολίασε στο δικό του προφίλ: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που κατάφερες να δημιουργήσεις ένα πραγματικά υπέροχο brand! Καλή αρχή αγάπη μου».

Σκουρλέτης για Λιάντου