Επιστροφή στην Ελλάδα για τα μάτια της Φουρέιρα και του γιου του - Η νέα εμφάνιση του Αλμπέρτο Μποτία

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αλμπέρτο Μποτία μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας μιας και στην Αθήνα μένει η οικογένειά, που έχει δημιουργήσει με την Ελένη Φουρέιρα, ενώ είναι γνωστό πως στη γειτονική χώρα βρίσκονται οι δικοί του, καθώς από εκεί κατάγεται (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα του).

Ο ποδοσφαιριστής πλέον έχει πολλά παραπάνω κίνητρα να βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού εκτός από τη σχέση, που διατηρεί τα τελευταία χρόνια με την Ελένη Φουρέιρα παράλληλα πλέον είναι και πατέρας του παιδιού, που έχουν φέρει στον κόσμο!

Η νέα εμφάνιση του Αλμπέρτο Μποτία στη Γλυφάδα

Τα ταξίδια για το Μποτία θα είναι πια κάτι συχνό και μάλιστα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr πρόσφατα τον εντόπισε να περπατάει στη Γλυφάδα, με πολύ αθλητικό look.

Αλμπέρτο Μποτία

Η αποκάλυψη για την επιστροφή της συντρόφου του στο τραγούδι

Ο Θέμης Γεωργαντάς παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Οpen Weekend, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 26/3 με το γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό να κάνει αποκαλύψεις για τα φετινά Mad Video Musiv Awards.

Το όνομά του είναι άλλωστε βαθιά συνδεδεμένο με το συγκεκριμένο show, αφού δεν αφήνει το τιμόνι της παρουσίασης του και έτσι το 2023 θα είναι εκεί να δώσει τη δική του πολύ ευχάριστη νότα.

Ανάμεσα λοιπόν σε όσα μπόρεσε αποκαλύψει o Θέμης, μεγάλο ενδιαφέρον είχαν όσα είπε για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα από εκεί θα κάνει τη μεγάλη της επιστροφή στα καλλιτεχνικά μετά τη μεγάλη αποχή λόγω της εγκυμοσύνης (δείτε εδώ την εντατική γυμναστική, που κάνει για την επιστροφή).

«Ισχύει, αυτό μπορώ να στο πω, αυτή είναι η διάθεση, σαφώς τώρα είναι στην ωραιότερη φάση της ζωής της, δεν το συζητώ, που είναι μαμάκα..., αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το οξυγόνο της και έχει ανάγκη πάρα πολύ να το κάνει και θεωρώ ότι το καλοκαίρι θα κάνει πολύ ωραία πράγματα, ξέρω ότι θα κάνει πάρα πολύ ωραία πράγματα, που θα ξεκινήσουν από τα MAD VMA 2023», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς.