«Ξεκινήσαμε να μιλάμε» - Η αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στις πρώτες φωνές του γιου του

Χαζομπαμπάς!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δημήτρης Αλεξάνδρου - Instagram
Δημήτρης Αλεξάνδρου - Instagram

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζει το απόλυτο όνειρο από την ημέρα, που ήρθε στον κόσμο ο γιος του, με τον ίδιο να έχει δηλώσεις πολλές φορές, πως αγαπάει πολύ τα παιδιά, επομένως είναι λογικό ο μικρός να αποτελεί μεγάλη του αδυναμία.

Ο μπέμπης είναι σε φάση, που μέρα με τη μέρα αλλάζει και μεγαλώνει με τους γονείς του, Ιωάννα και Δημήτρη να τον παρατηρούν ξετρελαμένοι, καθώς η όλη εμπειρία είναι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνους!

Την Τρίτη 18/4 μάλιστα, το μοντέλο - παρουσιαστής δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο στο instagram, στο οποίο βλέπουμε να κοιτάει το γιο του, ενώ είναι ξαπλωμένος και παράλληλα βγάζει τις πρώτες του φωνές - κραυγές (δείτε εδώ την αντίδραση της Τούνη).

Η αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στις πρώτες φωνές του γιου του

«Ξεκινήσαμε να μιλάμε», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τι συνέβη στο Κάιρο με την Τούνη & τον Αλεξάνδρου

Κατά την επιστροφή της Τούνη από το αεροδρόμιο του Κάιρο, λόγω καθυστέρησης, η ίδια αποφάσισε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που απασχολούσαν το κοινό της σχετικά με αυτή την απόδραση και από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόταν ήταν αυτές για την κούραση που μπορεί να υπήρχε με το μωρό και εάν έπαιρναν τον μπέμπη παντού μαζί τους.

Η διάσημη Influencer, έτσι, εξήγησε πως πάντα είχαν μαζί τους το μωρό, διότι θηλάζει αποκλειστικά, επομένως εξαρτάται εξολοκλήρου από την μητέρα του, ωστόσο υπήρξε μία στιγμή που τον άφησαν μόνο του με την ξεναγό τους.

«Παντού μαζί μας ήταν το νουνίτο. Στον μάρσιππο ή στο καρότσι ή στην αγκαλιά. Και ο Δημήτρης και εγώ δεν είμαστε άνθρωποι που αγχωνόμαστε εύκολα! Το μωράκι και στην Ελλάδα έχει μάθει σε βόλτες, κόσμο και φασαρία… Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα στο Κάιρο! Θηλάζω αποκλειστικά οπότε δεν κουβαλούσαμε τίποτα μαζί μας εκτός πάνες και μωρομάντηλα! Ο μπέμπης συνήθως κλαίει όταν κάθεται σπίτι… του αρέσουν πολύ οι βόλτες και οι αλλαγές παραστάσεων, οπότε ήταν ήρεμος και δεν μας «ενόχλησε». Αν κουραζόταν, κοιμόταν στο καρότσι», είπε αρχικά.

Τούνη Κάιρο

«Κούραση με ένα μωρό υπάρχει παντού! Μην αφήνετε αυτή τη “δικαιολογία” όμως να σας κάνει να κλειστείτε στο σπίτι. Θέλει λίγο θάρρος και λίγο θράσος και αλήθεια μπορείτε να κάνετε τα πάντα με τα μωράκια σας», πρόσθεσε έπειτα.

Τούνη Κάιρο μωρό

Και εξήγησε: «Ήμασταν τυχεροί γιατί το νουνίτο κοιμόταν στο καρότσι. Οπότε τον κράτησε για λίγο η ξεναγός μας και κάναμε την κατάβαση στην πυραμίδα μαζί με τον Δημήτρη. Αλλιώς θα έμπαινε ένας ένας μας».

Τούνη Κάιρο μωρό ξεναγός