Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Έτοιμοι να γίνουν γονείς! Αποκλειστικές φωτογραφίες από βραδινή τους έξοδο

Δεν σταματούσε να τον φιλάει!

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Στην καλύτερή τους φάση βρίσκονται αυτή την περίοδο η ηθοποιός του «Σασμού» Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης, με... απόδειξη τα πρόσφατα φωτογραφικά ντοκουμέντα. Το φουλ ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο Vox, να απολαμβάνει τις ερωτικές επιτυχίες της Νατάσας Μποφίλιου και να αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα των υπόλοιπων θαμώνων του νυχτερινού κέντρου. Άλλωστε εδώ και καιρό χαίρονται τον έρωτά τους δημόσια, όπως και το συγκεκριμένο βράδυ, που είχε πολλά χαμόγελα και τρυφερά φιλιά, με τη γοητευτική ηθοποιό να ψιθυρίζει γλυκά στο αυτί του αγαπημένου της και να χάνεται στην αγκαλιά του.

Όσο περνούν τα χρόνια -συμπληρώνουν τέσσερα μαζί- η σχέση τους δυναμώνει και βρίσκονται όλο και πιο κοντά, όπως αναφέρουν και άνθρωποι που τους γνωρίζουν πολύ καλά. Οι ίδιες πηγές δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο σύντομα να επισφραγίσουν αυτό τον έρωτα με τον ερχομό ενός παιδιού. «Είμαι έτοιμη θεωρώ να γίνω μαμά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Δανάη και μένει να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για το ζευγάρι, με αυτό το ειδύλλιο, πάντως, να εξελίσσεται με τους καλύτερους οιωνούς!

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης στη δίνη του έρωτά τους

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Έτοιμοι να γίνουν γονείς - Αποκλειστικές φωτογραφίες από βραδινή τους έξοδο

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Έτοιμοι να γίνουν γονείς - Αποκλειστικές φωτογραφίες από βραδινή τους έξοδο

Έρωτας σε όλα τα μήκη!

Έρωτας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Από τα νησιά της ελληνικής επικράτειας και την αγαπημένη τους Πάρο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Λάμπρος Λάζαρης, μέχρι την Κωνσταντινούπολη (δείτε εδώ φωτογραφίες) και τη... Λισαβόνα έχει φτάσει ο έρωτάς τους. Στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας έκανε πρόσφατα και πάρτι-έκπληξη η Δανάη Παππά για τα γενέθλια του αγαπημένου της. «Η ξεχωριστή σου μέρα είναι η αγαπημένη μου. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω, Λάμπρο Λάζαρη», ανέφερε με αυτή την αφορμή η ηθοποιός.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 19/4, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ