«Διάβασα την Καινή Διαθήκη, για τα όνειρα» - Συγκλονίζει ο Νίνο για την δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον του

«Πήγα στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη και έφυγα μετά από τρεις μήνες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Διάβασα την Καινή Διαθήκη, για τα όνειρα» - Συγκλονίζει ο Νίνο για την δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον του

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA, βρέθηκε ο Νίνο. Ο τραγουδιστής μίλησε στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για την απόπειρα δολοφονίας του... που ήταν λάθος.

Ήταν Μάϊος του 2007 τα ξημερώματα όταν ο 26χρονος τότε καλλιτέχνης βρισκόταν στο αυτοκίνητο του με τον 24χρονο αδερφό του και οδηγούσαν στην εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός του σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής αεροδρομίου.

Ξαφνικά μια μηχανή τους πλησίασε και ο οδηγός ξεκίνησε να τους πυροβολεί με καλάσνικοφ. Κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ οι δράστες δεν εντοπίστηκαν. Όπως υποστήριξε τότε ο Νίνο, δεν υποπτεύτηκε κάποιον για την εν λόγω επίθεση, καθώς δεν είχε δεχθεί απειλές.

Η επίθεση όπως είχε αποδειχθεί, έγινε για εκφοβισμό, αφού οι δράστες είχαν στόχο τα λάστιχα του οχήματος.

Από τότε ο Νίνο, κλείστηκε στον εαυτό του και απέφευγε να δίνει συνεντεύξεις, μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή Έλεος, ήταν μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στη ζωή του.

Δείτε επίσης: «Ε ναι το γνώριζα! Έχουν...» - Πολύ φιλικό πρόσωπο της Ζόζεφιν επιβεβαίωσε τη σχέση της με το Νίνο

Η εξομολόγηση του Νίνο για την δολοφονική επίθεση εναντίον του

«Μου έλεγαν ότι έγινε λάθος. Δεν θέλω να το πω ξανά, το σκέφτομαι που το σκέφτομαι. Δεν αποφεύγω τον φόβο, τον αντιμετωπίζω μούρη με μούρη. Νιώθω σαν να έγινε χθες. Έγινε το 2007 και το 2008 ήμουν σε μια πολύ μοναχική φάση. Ακροβατούσα ανάμεσα σε λογική και τρέλα, πάλευα.

Δεν μπορούσα να βρω ηρεμία σε καμία στιγμή, ούτε ένα δευτερόλεπτο μέσα μου. Από το γεγονός αυτό ξύπνησαν οι μνήμες, της δημοσιότητας και τότε άρχισα να ζω πραγματικά. Εκείνη την περίοδο ξεκίνησα να διαβάζω την Καινή Διαθήκη καθημερινά, μετά διάβαζα για τα όνειρα. Γυρνώντας από το μαγαζί 5 η ώρα το πρωί με πήρε ο Ηλίας τηλέφωνο και μου είπε που είσαι; να πάω από το σπίτι. Ήμουν μόνος εγώ, πήγα εκεί και έφυγα μετά από τρεις μήνες», εξομολογήθηκε ο Νίνος στο πλατό της εκπομπής.

Στην συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε το λόγο που έμεινε 3 μήνες στο σπίτι του, αλλά και με ποιον έμεινε μαζί, ενώ εκείνος είχε φύγει ταξίδι.