«Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και...» - Η ψυχολογία του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία για βιασμό και κακοποίηση εναντίον του

Τι ισχυρίζεται και ποιες είναι οι κινήσεις του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και...» - Η ψυχολογία του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία για βιασμό και κακοποίηση εναντίον του

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει μεγάλος "σάλος" γύρω από το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη, καθώς βγήκε στην επιφάνεια η καταγγελία που δέχθηκε από μία γυναίκα, η οποία τον κατηγορεί για κακοποίηση και βιασμό, κάτι που συνέβη το 2020 και το οποίο κατήγγειλε η ίδια την επόμενη ημέρα κιόλας από εκείνη την οποία συνέβη, ωστόσο μέχρι τώρα είχε παραμείνει ανώνυμη, ενώ λόγω της καθυστέρησης της συγκέντρωσης στοιχείων και των δικών, τώρα το έφεραν στο φως τα media.

Ο λόγος για την 38χρονη (δείτε εδώ ποια είναι), η οποία ενώ είχε επιλέξει να κρατήσει την ταυτότητά της κρυφή, όταν είδε τον ηθοποιό να πρωταγωνιστεί σε καμπάνια για το MeToo και για την κακοποιητική συμπεριφορά κατά των γυναικών, ξέσπασε και αποφάσισε να "σπάσει" την σιωπή της, καθώς το θεώρησε προσβλητικό (δείτε εδώ τι δήλωνε σε προηγούμενη συνέντευξή του για την κακοποίηση).

Τι ισχυρίζεται ο Αλέξης Γεωργούλης για την υπόθεση βιασμού και κακοποίησης εναντίον του

Σύμφωνα με την εκπομπή του ALPHA, λοιπόν, Happy Day, ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα, ωστόσο ζήτησε να γίνει άρση ασυλίας ώστε να γίνει επίσπευση των διαδικασιών και η υπόθεση να λάβει τέλος όσο νωρίτερα είναι δυνατόν. Μάλιστα, τονίστηκε πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί παράλληλα να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όσων εμπλέκονται άμεσα, κάτι που ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε ως "αερολογίες πολιτικάντικες".

Στο πλατό, επίσης, αναφέρθηκε πως υπήρχαν φήμες για διαπροσωπικές σχέσεις της 38χρονης με τον Γεωργούλη, όμως η η ίδια δεν φαίνεται να το επιβεβαιώνει, ενώ κάτι ακόμα που ακούγεται είναι το γεγονός πως υπάρχουν και άλλες δύο κατηγορίες αντίστοιχες εναντίον του ίδιου, αλλά αυτές προς το παρόν είναι μόνο φήμες και δεν υπάρχει κάτι γραπτώς.

Η καταγγελία της 38χρονης, παρόλα αυτά, θα φτάσει στα χέρια των δικηγόρων του ηθοποιού αύριο, Πέμπτη 20/4, επομένως τότε θα γνωρίζει και εκείνος όλα όσα έχει να αντιμετωπίσει.

Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο είναι μέλος η καταγγέλλουσα, αναφέρθηκε πως κανείς δεν γνώριζε τίποτα και πως υπάρχει μία γκρίνια και δυσαρέσκεια αυτή τη στιγμή ανάμεσα στα μέλη.

Διαβάστε επίσης: «Πριν από 3 χρόνια...» - Η πρώτη ανάρτηση της 38χρονης για την καταγγελία της στον Αλέξη Γεωργούλη