«Θεωρώ απαράδεκτο ότι...» - Ξέσπασε στον αέρα του Κοινωνία Ώρα MEGA η Όλγα Κεφαλογιάννη για την υπόθεση βιασμού του Γεωργούλη

«Νομίζω ότι είναι μία πολιτική στάση που μέχρι και χυδαία μπορεί να την πει κανείς»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θεωρώ απαράδεκτο ότι...» - Ξέσπασε στον αέρα του Κοινωνία Ώρα MEGA η Όλγα Κεφαλογιάννη για την υπόθεση βιασμού του Γεωργούλη

Η υπόθεση βιασμού και κακοποίησης του Αλέξη Γεωργούλη που βγήκε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ και ο ίδιος ο ηθοποιός βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να διαχειριστεί με ψυχραιμία την κατάσταση (δείτε εδώ τι αποκάλυψε το περιβάλλον του).

Πλήθος κόσμου, διασήμων και μη, έχουν μπει στη διαδικασία να σχολιάσουν το ζήτημα και να εκφέρουν την άποψή τους και το ίδιο έκανε και η Όλγα Κεφαλογιάννη, το πρωί της Τετάρτης 19/4, μέσα από την εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, αναφερόμενη και στον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο αυτό.

Τα σχόλια της Όλγας Κεφαλογιάννη για την υπόθεση βιασμού κατά του Αλέξη Γεωργούλη

«Η Νέα Δημοκρατία δεν πολιτικοποιεί τέτοια θέματα και κυρίως δεν γενικεύει. Το λέω αυτό, γιατί έχουμε δει πολύ διαφορετική αντιμετώπιση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν. Νομίζω ότι είναι μία πολιτική στάση που μέχρι και χυδαία μπορεί να την πει κανείς. Το λέω γιατί έχουν υπάρξει στο παρελθόν hashtags που συνδέουν ατομικές κακοποιητικές, ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές με πολιτικά κόμματα. Αυτό που έχει συμβεί είναι μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Βεβαίως, το πολιτικό σκέλος έχει να κάνει με τα ερωτηματικά που δεν απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι ξέρουμε ότι αυτή η καταγγελία έχει γίνει πριν από τρία χρόνια. Τι έχει γίνει όλο αυτόν τον καιρό. Γνώριζαν; Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε; Τι έπραξε τόσο καιρό;», είπε αρχικά η ίδια.

Και συμπλήρωσε: «Θεωρώ απαράδεκτο ότι δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της καταγγέλλουσας χωρίς δική της συναίνεση. Η γυναίκα βγήκε χθες κι έκανε μία ανάρτηση ότι αυτό είναι κάτι το οποίο έχει διαχειριστεί με μεγάλη δυσκολία, ότι έχει ένα προσωπικό και οικογενειακό κόστος κι αν θέλουμε να λέμε ως κοινωνία ότι αυτά τα ζητήματα δεν θέλουμε να τα κρύβουμε, τότε πραγματικά δεν μπορούμε να μην τα σεβόμαστε τα θύματα στην περίπτωση αυτή που δεν θέλουν να βγουν τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα. Το λέω, γιατί υπάρχει η υπόνοια ότι τα στοιχεία της γυναίκας δόθηκαν στη δημοσιότητα από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό για μένα είναι το πιο απαράδεκτο από όλα» (δείτε εδώ την ανάρτηση στην οποία αναφέρεται).