«Ήμουν διαφορετικός, δεν έπαιζα ποδόσφαιρο! Έκανα παρέα με κορίτσια» - Η εξομολόγηση του Κουδουνάρη για τα παιδικά του χρόνια

«Τα παιδιά πάντα είναι σκληρά και τότε ήταν και τώρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήμουν διαφορετικός, δεν έπαιζα ποδόσφαιρο! Έκανα παρέα με κορίτσια» - Η εξομολόγηση του Κουδουνάρη για τα παιδικά του χρόνια

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο σχεδιαστής ρούχων, που είναι και από τους πιο γνωστούς στην Ελλάδα, μίλησε για την απόφαση του να ασχοληθεί με την μόδα, αλλά και την αντίδραση των γονιών του σε αυτή.

Όπως αποκάλυψε δεν πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, παρόλα αυτά τα παιδιά ήταν και είναι σκληρά. Το ότι είναι γεγονός το έχει καταλάβει, αφού προτιμούσε να κάνει παρέα με κορίτσια, ενώ ανυπομονούσε να γυρίσει στο σπίτι για να διαβάζει περιοδικά.

Η εξομολόγηση του Στέλιου Κουδουνάρη για τα παιδικά του χρόνια

«Δεν είχα δύσκολα παιδικά χρόνια, είμαστε μια οικογένεια δεμένη, έχω δόξα ο Θεό και τους δύο μου γονείς, μεγαλώσαμε αγαπημένοι σαν οικογένεια, με τις δυσκολίες όπως όλες. Είμαστε 3 αδέρφια, εγώ είμαι ο μεγάλος, έχω τον Θέμη που είναι 3 χρόνια μικρότερος και την Φανή που είναι 6 χρόνια μικρότερη», εξομολογήθηκε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Μην με διακόπτεις σε παρακαλώ» - "Σκοτωμός" στο πλατό του ΣΚΑΙ! Σε έξαλλη κατάσταση Κουδουνάρης & Παπαγεωργίου

Και αποκάλυψε: «Ήμουν μέσα στα ρούχα, ήμουν αυστηρός, έκανα κριτικές κανονικές. Δεν άφηνα τη μητέρα μου να βγει από το σπίτι αν δεν μου άρεσαν τα ρούχα.Σχεδίασαν νυφικά στις συμμαθήτριες τους στα βιβλία του σχολείου. Δεν ήξερα ότι θα γίνω σχεδιαστής μόδας αλλά θα ήταν κάτι που θα είχε σχέση με τα ρούχα. Υπήρχαν ιδιαιτερότητες εκείνα τα χρόνια που δεν τα καταλάβαινα. Καταλαβαίνω ναι ήμουν διαφορετικός, δεν έπαιζα ποδόσφαιρο, δεν έπαιζα μπάσκετ. Έπαιζα στις γειτονιές αλλά λίγο, ήθελα να γυρίσω σπίτι να διαβάσω περιοδικά, να δω ταινίες. Ήταν περίεργο που σχεδίαζα φορέματα που έκανα παρέα με κορίτσια ή σχεδίαζα φορέματα.

«Τα παιδιά πάντα ήταν σκληρά και τότε ήταν και τώρα. Είναι το φυσιολογικό, δεν ξέρουν. Είχα φτιάξει ένα τοίχος προστασίας δικό μου», ανέφερε στη συνέχεια.

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε γιατί εκείνη την περίοδο που η μητέρα μου ασχολιόταν με τα ρούχα και το ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον, ο κλάδος της ένδυσης ήταν δύσκολος. Υπήρχε αναστάτωση στον κλάδο ως επάγγελμα .Δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις εμπόδιο με σχεδιασμό. Επειδή στο σχολείο ήμουν ένας καλός μαθητής, ήθελε να με δει αρχιτέκτονα, δεν ήθελε να με δει κάτι συμβατικό. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος ότι θα ασχοληθώ με τα ρούχα, με το σχέδιο μόδας. Είχαμε κάποιες διαφωνίες αλλά ξεπεράστηκαν, δεν γίνεται διαφορετικά», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.