My Style Rocks: «Μην με διακόπτεις σε παρακαλώ» - "Σκοτωμός" στο πλατό του ΣΚΑΙ! Σε έξαλλη κατάσταση Κουδουνάρης & Παπαγεωργίου

Το ψέμα που τους αναστάτωσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Μην με διακόπτεις σε παρακαλώ» -

Το απόγευμα της Δευτέρας 3/4 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks στο κανάλι του ΣΚΑΙ και ήταν ένα από τα πιο έντονα, καθώς μία παίκτρια είπε ψέματα, αποκαλύφθηκε και έγινε "ο έλα να δεις" μεταξύ εκείνης, αλλά και των κριτών.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Βασιλική, άλλαξε το κόνσεπτ της 10 λεπτά πριν βγει στον αέρα, αλλά η ίδια επέμενε πως αυτό δεν ίσχυε και της απαντούσε λέγοντάς της ψέματα. Τότε, όμως, ο Στέλιος Κουδουνάρης πήρε θέση, διότι είχε φτάσει στα αυτιά του πως πραγματοποιήθηκε αυτή η αλλαγή, αλλά δεν γνώριζε πως επρόκειτο για την συγκεκριμένη παίκτρια και έγινε μεγάλος χαμός, εφόσον θεωρήθηκε άδικο για τις υπόλοιπες παίκτριες.

Διαβάστε επίσης: Το πρόβαλλαν απογευματιάτικα στον ΣΚΑΙ - Το αποκαλυπτικό πλάνο παίκτριας που δεν έκοψαν

Ο κακός χαμός στο My Style Rocks ανάμεσα στους κριτές και την Όλγα μετά το ψέμα της

«Πότε το άλλαξες και γιατί; Θέλω να ξέρω. Πότε, στην πορεία; Έχεις πάρει έγκριση από κάποιον; Από ποιον; Τι ώρα έγινε αυτό; Αφού είχε ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι; Γιατί δεν μου απαντάς και μου κάνεις ερωτήσεις αντί να μου απαντάς;», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης με έντονο ύφος.

«Εγώ θεωρώ άδικο για τα άλλα κορίτσια όταν ακούτε τα πρώτα σχόλια και τα δεύτερα να αλλάζετε το concept σε αυτό που σας συμφέρει και να βάζετε κάτι άλλο από αυτό με το οποίο ήρθατε. Ακούτε τα σχόλια, βλέπετε ποια ρότα έχουμε, προς τα που πάει, τι θα θέλαμε και ξαφνικά αλλάζετε κατά το δοκούν για να ταιριάζει πιο πολύ στο κόνσεπτ που ίσως δεν καταλάβατε σωστά», επισήμανε έπειτα ο Δημήτρης Σκουλός, αφού το παραδέχθηκε.

«Αυτό είναι άδικο για τις συμπαίκτριές σου», τόνισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Λίγο αργότερα, ο Κουδουνάρης πήρε ξανά το λόγο και εκνευρισμένος από τις δικαιολογίες της, ξέσπασε: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα γιατί εμένα μου αρέσει. Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη συζήτηση», ενώ η Ηλιάνα δεν της άφησε πολλά περιθώρια και όταν εκείνη προσπαθούσε να την αντικρούσει, η κριτής της φώναξε: «Μην με διακόπτεις σε παρακαλώ».