Νίνο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που...» - Μίλησε πρώτη φορά για την Ζόζεφιν

Θα κάνουν ντουέτο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίνο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που...» - Μίλησε πρώτη φορά για την Ζόζεφιν

Γεγονός είναι η σχέση του Νίνο με την Ζόζεφιν. Ο τραγουδιστής χρόνια μετά το διαζύγιο του από την πρώτην σύζυγό του που είναι σε σχέση με πολύ γνωστό ηθοποιό, βρήκε και πάλι τον έρωτα και μάλιστα είναι πολύ καλά στα προσωπικά του.

Το ζευγάρι που έχει ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μπορεί να μην κρύβει πως είναι μαζί, ωστόσο, θέλει να αποφύγει τους σχολιασμούς και γενικά την έκθεση της σχέσης του.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, συνάντησε τον Νίνο στο αεροδρόμιο και τον ρώτησε για τη σχέση του με την Ζόζεφιν.

Τα λόγια του Νίνο για την Ζόζεφιν

«Όλα καλά! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσω εμφανίσεις στην Αθήνα. Είναι όλα πολύ σωστά στα προσωπικά μου. Είμαι πολύ καλά... Αυτό... Γενικότερα, είμαι χαρούμενος ναι! Δεν ξέρω αν θα κάνουμε ντουέτο - έκπληξη», δήλωσε ο Νίνο.

Δείτε επίσης: Της ήρθε ξαφνικό - Η πρώτη αντίδραση της Ζόζεφιν σε ερώτηση για τη σχέση της με τον Νίνο

Η τελευταία συνέντευξη του Νίνο πριν την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Το βράδυ της Δευτέρας (27/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε καλεσμένος ο Νίνο. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίνο, που πρόσφατα είχε αποκαλύψει μια πληροφορία για παρελθοντική συνεργασία (δείτε εδώ τι) αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, τα παιδιά τους, τον τρόπο που τα μεγαλώνω και μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για την επαγγελματική του πορεία στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού.

«Δεν κλείνομαι μέσα, απλά δεν εμφανίζομαι δημόσια. Τώρα είμαι 41 χρονών. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό. Κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω, αλλά δεν το πλήρωσα τελικά. Είμαστε ακόμη εδώ ζωντανοί στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα. Συνήθως πρέπει να υπάρχει ένας διαφορετικός άνθρωπος που παρουσιάζεται δημόσια, τον οποίον τον σκέφτεσαι πριν ξεκινήσεις την καριέρα σου», ξεκίνησε να λέει ο Νίνο.

Μην αναλύσουμε αν το πλήρωσα τελικά, δεν θέλω. Αξίζει να είσαι ο εαυτός σου, γιατί κοιμάσαι καλά. Δεν πρέπει να θυμάσαι τι είπες, γιατί αν λες ψέματα πρέπει να θυμάσαι τι ψέματα λες. Τα ψέματα που λες για χρόνια τα πιστεύεις και ο ίδιος. Ο καθένας είναι ο εαυτός του, εγώ έτσι αισθάνομαι καλά», συνέχισε ο τραγουδιστής.

«Η Ρόδος είναι η βάση μου. Λέω ότι είμαστε οι αναμνήσεις μας, εγώ τη μισή μου ζωή την πέρασα στην Ρόδο. Τα παιδιά μου είναι μια χαρά. Μεγαλώνουν. Ο γιος μου είναι 10 χρονών και η κόρη μου κοντεύει τα 9. Εύχομαι να γίνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους, έχουν και τα δύο ταλέντο στη μουσική, στη ζωγραφική, στον αθλητισμό. Ό,τι θέλουν θα κάνουν, δεν θα πούμε εμείς τι θα κάνουν στη ζωή τους», τόνισε.