Πηγή Δεβετζή: «Του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε...» - Η συνομιλία της με τον Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία για κακοποίηση

Έέχω πέσει κι εγώ θύμα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή Δεβετζή: «Του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε...» - Η συνομιλία της με τον Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία για κακοποίηση

Από την πρώτη στιγμή που η υπόθεση σχετικά με την κακοποίηση στελέχους του ΠΑΣΟΚ από τον Αλέξη Γεωργούλη βγήκε στο φως της δημοσιότητας, πολλοί είναι οι διάσημοι που είτε τον γνωρίζουν είτε όχι, πήραν θέση και μίλησαν για το θέμα, με μερικούς να πέφτουν από τα σύννεφα και άλλους να παίρνουν απευθείας το μέρος της καταγγέλλουσας.

Η Πηγή Δεβετζή είναι μία από τις Ελληνίδες της showbiz που εξέφρασε ανοιχτά την άποψή της για την καταγγελία, ωστόσο οι δηλώσεις της (δείτε τις εδώ), σύμφωνα με την ίδια, παρερμηνεύτηκαν και γι' αυτό δέχθηκε τα "πυρά" του κόσμου και όχι μόνο. Γι' αυτό η αθλήτρια επικοινώνησε με το Super Κατερίνα και θέλησε να δώσει εξηγήσεις, ενώ αποκάλυψε πως μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν έστειλε μήνυμα στον ηθοποιό.

Τα μηνύματα που αντάλλαξε η Πηγή Δεβετζή με τον Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία για κακοποίηση

«Με πήρε μία δημοσιογράφος που ήταν σε εσάς και λέω "αφού είναι από την Κατερίνα θα πω δυο κουβέντες". Μου λέει "δώσε μου μία δήλωση", αλλά εγώ δεν γνώριζα ότι με καταγράφει. Το λέω αυτό και ξεκινάω έτσι, γιατί εμένα κάποια λόγια μου παρερμηνεύτηκαν και ξαφνικά άκουσα τον εξάψαλμο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν το χωράει ο νους μου για έναν άνθρωπο που γνωρίζω ως ευγενή και ευγενικό πρόσωπο. Έπεσα από τα σύννεφα όταν το άκουσα και θα ήθελα να είναι πραγματικά να είναι όλα ένα ψέμα. Παρερμηνεύτηκε η χθεσινή μου δήλωση. Υποστήριξα έναν άνθρωπο γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον γνωρίζω. Θέλω να ξεκαθαρίσω πραγματικά ότι ουδέποτε δε θα ήθελα μια κοπέλα να βιώσει κακοποίηση γιατί όπως έχω πει, έχω πέσει κι εγώ θύμα.

Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί γι' αυτό και αν έχει συμβεί το παραμικρό θα είμαι η πρώτη που θα το καταδικάσω. Πέφτω από τα σύννεφα και από αυτά που ακούω έχω πάθει σοκ. Από την άλλη, δεν είναι και ωραίο να κρεμάμε και τους ανθρώπους στα μανταλάκια, χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις. Άλλωστε, υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας, η δικαιοσύνη θα κρίνει».

Διαβάστε επίσης: «Έγινε γνωστή το 2015 ως η νέα του σύντροφος» - Σε σχέση με την δικηγόρο του ο Αλέξης Γεωργούλης;

Ενώ έπειτα επισήμανε για τις σχέσεις της με τον Αλέξη Γεωργούλη: «Κατά καιρούς μιλάμε αλλά δεν είμαστε κολλητοί. Υπάρχει μια συμπάθεια χρόνων».

Την τελευταία φορά που τον είδε από κοντά στις Βρυξέλλες, επισήμανε πως ήταν ήρεμος: «Καθόλου προβληματισμένο, κάναμε και πολλή πλάκα, μόνο χαβαλέ κάναμε. Είναι πολύ χαρούμενο παιδί. Την καταγγέλλουσα δεν την ξέρω καν και ούτε τώρα γνωρίζω ποια είναι» (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση).

«Του έστειλα χθες μήνυμα και του είπα ότι φαντάζομαι πως βλέπει τι γίνεται και πως έχω βγει να μιλήσω για εκείνον και μου απάντησε σήμερα, "Ευχαριστώ, είναι τρελό αυτό που γίνεται", αυτό μου απάντησε. Φαντάζομαι ότι θα έχει τρελαθεί. Με ενοχλεί αυτή η ανθρωποφαγία που υπάρχει. Περιμένουμε τη δικαιοσύνη, έτσι δεν είναι;», κατέληξε για την συνομιλία τους.