«Έγινε γνωστή το 2015 ως η νέα του σύντροφος» - Σε σχέση με την δικηγόρο του ο Αλέξης Γεωργούλης;

Οι πρώτες δηλώσεις της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έγινε γνωστή το 2015 ως η νέα του σύντροφος» - Σε σχέση με την δικηγόρο του ο Αλέξης Γεωργούλης;

Η υπόθεση κακοποίησης που εκκρεμεί εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη εδώ και τρία χρόνια, ωστόσο ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγα 24ωρα, έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, καθώς κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτή την εξέλιξη, για έναν ηθοποιό ο οποίος προσπαθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

Οι δικηγόροι του ίδιου, λοιπόν, θα πάρουν στα χέρια τους την γραπτή καταγγελία αύριο, Πέμπτη 20/4, επομένως τότε θα γνωρίζουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται, παρόλα αυτά, μέχρι να συμβεί αυτό, έχουν διαρρεύσει πολλά στοιχεία που "καίνε" τον Αλέξη Γεωργούλη.

Σύμφωνα τον τον δημοσιογράφο του Πρωινού μας, Θεοδόση Πάνου, υπάρχουν φήμες πως πρόκειται να κατατεθούν ακόμη δυο καταγγελίες εις βάρος του, κάτι που ανατρέπει τα πάντα. Η μια καταγγελία αφορά γυναίκα, η οποία κάνει τον κατηγορεί για κακοποιητική συμπεριφορά, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, ένας άνδρας και πρώην συνεργάτης του ηθοποιού, μιλά για άσχημες συμπεριφορές που είχε δεχτεί από εκείνον, όσο εργαζόταν στο γραφείο του στην Ευρωβουλή.

Η αλήθεια για την σχέση του Αλέξη Γεωργούλη με την δικηγόρο του

Η δικηγόρος του, από την άλλη πλευρά, κα Σταματίνα Μαλλά, δεν μίλησε για τίποτα από τα παραπάνω, αλλά δήλωσε: «Δεν έχουμε λάβει ακόμη την δικογραφία και οτιδήποτε μαθαίνουμε είναι από πληροφορίες που λαμβάνουμε διάσπαρτες από το διαδίκτυο. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ σε φήμες. Θα πρέπει να τοποθετηθώ πάνω σε μία δικογραφία ή σε ένα κατηγορητήριο που μπορεί να έχει η να μην έχει ακόμη υπάρξει, γιατί δεν έχει κληθεί ο κύριος Γεωργούλης από τις αρχές ακόμη.

Την δικογραφία θα την λάβουμε μετά την Πέμπτη. Έχουμε κινήσει τις διαδικασίες να την λάβουμε γιατί θέλουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα να πάει να απολογηθεί και να πει τη θέση του στις αρμόδιες αρχές του Βελγίου. Μέχρι να λάβουμε την δικογραφία δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε γιατί δεν ξέρουμε καν τι είναι αυτό για το οποίο κατηγορείται».

Όσον αφορά στη ψυχολογία του Αλέξη Γεωργούλη, εξήγησε πως είναι: «Όπως θα ήταν οποιοδήποτε ανθρώπου μπορεί να έχει μια τέτοια κατηγορία αδίκως. Δηλώνει αθώος, θα αποδείξει την αθωότητά του» (διαβάστε εδώ τι αποκάλυψε το περιβάλλον του για την ψυχολογική του κατάσταση).

Τι συμβαίνει όμως με την συγκεκριμένη δικηγόρο; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στο Super Κατερίνα, ενώ υπάρχουν τρεις δικηγόροι πίσω από την υπόθεση, φημολογείται πως με την Ματίνα Μαλλά βρίσκεται σε σχέση εδώ και λίγο καιρό ο κατηγορούμενος.

«Η Ματίνα Μαλλά στο ευρύτερο κοινό, γιατί έχει μία μεγάλη καριέρα στη Θεσσαλονίκη ως δικηγόρος, έγινε γνωστή το 2015 από δημοσίευμα της Real News τότε, ως η νέα σύντροφος του Αλέξη Γεωργούλη. Τότε ήταν το διάστημα των 6 μηνών που ο Αλέξης Γεωργούλης είχε χωρίσει με την Τόνια Σωτηροπούλου. Τότε λοιπόν είχαν γραφτεί πολλά για τον Αλέξη Γεωργούλη και την κυρία Μαλλά και τότε είχε βγει και περιοδικό και είχε διαψεύσει αυτή την είδηση και είχε αναφέρει πως είναι καλοί φίλοι και συνεργάτες. Από το 2015 μέχρι φέτος έχουν περάσει 8 ολόκληρα χρόνια, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στα προσωπικά τους, αλλά είμαι βέβαιος πως διατηρούν άψογες σχέσεις για να είναι δικηγόρος του», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης: «Πριν από 3 χρόνια...» - Η πρώτη ανάρτηση της 38χρονης για την καταγγελία της στον Αλέξη Γεωργούλη