Το "έσκασαν" στην Μεσσηνία - Οι αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου & του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου από την απόδραση με τον γιο τους

Δείτε τις φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram/konstantinaspyropoulou
Instagram/konstantinaspyropoulou

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά το ταξίδι στο Παρίσι (δείτε εδώ το αριστοκρατικό ξενοδοχείο που έμενε με τον καλός της) και το ατύχημα με την ηλικιωμένη που παρέσυρε με το αυτοκίνητό της, αποφάσισε να απομακρυνθεί για λίγο από την Αθήνα, τον θόρυβο της πόλης και τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι βρέθηκε στην Μεσσηνία, όπως αποκαλύφθηκε από τα stories της.

Μέχρι στιγμής, όμως δεν είχαμε δει καμία φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ωστόσο την Τετάρτη 19/4, μετά από την δική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το καροτσάκι του γιο τους και τον σκύλο τους στην παραλία, ο ίδιος δημοσίευσε μία εικόνα μέσα από το ξενοδοχείο που έχουν επιλέξει για να μείνουν, το οποίο φανέρωσε πως πρόκειται για μία οικογενειακή απόδραση.

Η οικογενειακή απόδραση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον γιο της και τον Σταθοκωστόπουλο στη Μεσσηνία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιος

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος οικογένεια ξενοδοχείο

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την βάφτιση του μπέμπη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μετράνε περίπου τρία χρόνια κοινής πορείας και λίγους μήνες γάμου. Οι δυο τους γνωρίζονταν χρόνια μέσω κοινών γνωστών, ωστόσο, πιο κοντά ήρθαν μετά το πρώτο locκdown όταν άρχισαν να πηγαίνουν στο ίδιο γυμναστήριο. "Έδεσαν" γρήγορα και αμέσως ξεκίνησε να φουντώνει ο έρωτας.

Αποφάσισαν να συγκατοικήσουν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ενώ η επισημοποίηση της έγινε μεσώ κοινής δημόσιας εμφάνισης σε κοσμικό event της showbiz.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνεχώς έλεγε πως θέλει να αποκτήσει οικογένεια! «Ο θεσμός της οικογένειας είναι κάτι πολύ ιερό για εμένα. Έχω μια υπέροχη και δεμένη οικογένεια. Είναι 34 χρόνια παντρεμένοι οι γονείς μου, οπότε οι εικόνες που έχω για όλο αυτό είναι ιδανικές. Οι γονείς μου αγαπιούνται πάρα πολύ, θα περιμένουν ο ένας τον άλλον τον βράδυ. Όλα αυτά είναι υπάρχουν στο ασυνείδητό μου, είναι το DNA μου γραμμένα», έλεγε και η δημιουργία της δικής της οικογένειας δεν άργησε να γίνει.

Πριν μερικούς μήνες απέκτησε το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ενώ λίγο πριν γεννήσει, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο παρουσία μονάχα οικογενειακών προσώπων και λίγων φίλων.

Πλέον το ζευγάρι κρατάει ακόμη πιο χαμηλό προφίλ από τα media, και απολαμβάνει κάθε λεπτό με τον μπέμπη του. Μάλιστα, ξεκίνησαν και τις προετοιμασίες για τα βαφτίσια.

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες έπειτα από ένα ατύχημα που είχε με αποτέλεσμα να τραυματίσει το πόδι της (δείτε φωτογραφία), ωστόσο αυτό δεν την κρατάει πίσω από το να συζητάει για την βάφτιση του γιου της.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί πριν το καλοκαίρι.