Ραγδαίες εξελίξεις με την ηλικιωμένη που παρέσυρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Τι συμβαίνει

Όλα όσα είπανσ τον αέρα του "Πρωινού"

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ραγδαίες εξελίξεις με την ηλικιωμένη που παρέσυρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Τι συμβαίνει

Εδώ και μια εβδομάδα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ζει με το άγχος για την ηλικιωμένη κυρία που παρέσυρε με το αυτοκίνητο της. Μπορεί τις πρώτες μέρες του τροχαίου να μην είχε δημοσιευτεί η ταυτότητα της (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά πλέον από την περασμένη Παρασκευή (7/4),όλοι γνωρίζουνπως είναι αυτή.

Η γυναίκα έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα σε κεφάλι και πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο, ενώ συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς δεν μπορεί ούτε να αυτοεξυπηρετηθεί. Ο σύζυγός της είναι συνεχώς στο πλευρό της για να την βοηθάει. Η παρουσιάστρια προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε την ηλικιωμένη, παρά την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται.

Εξελίξεις με την υγεία της 64χρονης που παρέσυρε η Σπυροπούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύτηκαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό» σήμερα (11/4) Μεγάλη Τρίτη, η ηλικιωμένη γυναίκα πήρε εξιτήριο και θα επανεξεταστεί σε δύο εβδομάδες, για τυχόν επιπλοκλές.

«Σήμερα αναμένεται να πάρει το εξιτήριο η ηλικιωμένη γυναίκα, που παρέσυρε η γνωστή παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τα νέα είναι ευχάριστα, θα πάρει το εξιτήριο της και θα επανεξεταστεί σε δύο εβδομάδες Μαθαίνουμε πως έχει επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που εκείνη την έχει επισκεφτεί κιόλας. Σε δύο εβδομάδες που θα επανεξεταστεί θα δούμε αν υπάρξει κάποιο χειρουργείο», είπε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Όλη η αλήθεια για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στην εκπομπή T-Live, μίλησε και ο σύζυγος της τραυματία, ο οποίος αναφέρει πως σε αντίθεση με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η γυναίκα φέρει σοβαρές κακώσεις στους γοφούς και την ωμοπλάτη, δεν μπορεί να περπατήσει αλλά ούτε και να αυτοεξυπηρετηθεί.

«Η γυναίκα μου είναι τραυματισμένη. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δεν θυμάται τίποτα. Έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο.

«Σήμερα της έκαναν αξονική, θα χειρουργηθεί στην ωμοπλάτη. Δεν κουνάει ούτε το χέρι της, ούτε τίποτα. Ήρθε στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα και χθες και σήμερα. Μια απροσεξία ήταν, η Αστυνομία έχει το πόρισμα. Δεν μπορεί να περπατήσει, είναι με καθετήρες. Τι να κάνω εγώ; Να κυνηγήσω την κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της τραυματία.

«Αυτό που προέχει για την κυρία Σπυροπούλου είναι η ταχεία ανάρρωση της τραυματία», είπε από πλευράς του ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Ανδρέας Μήτσαινας.