Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Ηλέκτρας Αστέρη και του Ευτύχη Μπλέτσα

Έκαναν την αποκάλυψη μέσα από δύο αναρτήσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / ftbletsas
Instagram / ftbletsas

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή 18/4 μέρα για την Ηλέκτρα Αστέρη και τον Ευτύχη Μπλέτσα, μιας και το ζευγάρι γιόρταζε τα γενέθλια της κόρης τους, Ίρις, η οποία έγινε 4 χρονών, ενώ έχουν ακόμη μια κορούλα, την Νεφέλη (δείτε εδώ πρόσφατα που ταξίδεψε η όμορφη οικογένεια).

Το ζευγάρι, φυσικά, ευχήθηκε δημόσια στην μικρή τους, μέσα από δύο αναρτήσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς του στο instagram.

Οι ευχές Ηλέτρας Αστέρη - Ευτύχη Μπλέτσα για τα γενέθλια της κόρης τους

Η Ηλέκτρα Αστέρη, από πλευράς της, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία κρατώντας στα χέρια τους μια υπέροχη τούρτα ροζ minnie, την οποία συνόδευσε με μια πολύ τρυφερή λεζάντα.

«18 Απριλίου

Η μέρα που άλλαξε η ζωή μου. Η μέρα που σε κράτησα στα χέρια μου. Η μέρα που είδα τα πανέμορφα μάτια σου. Η μέρα που γεννήθηκες και φωτισες τον κόσμο μου. Όλη η ορμή, η δύναμη, το φως και η καλοσύνη που έχεις εύχομαι να φωτίζουν πάντα το δρόμο σου. Να είσαι τυχερή. Να είσαι καλός άνθρωπος και να μάθεις να δέχεσαι και να δίνεις.

Χρόνια πολλά τετράχρονο θαύμα μου. Να ζησεις, να σε χαιρόμαστε. Να είσαι ευτυχισμένη. Να είσαι υγιής. Χρόνια καλά τετραπέρατο κορίτσι μου. Να έχεις στο μυαλό σου ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι πάντα εδώ για σένα. Αν και είσαι τόσο ικανή. Τοσο δυναμική. Κανέναν δεν έχεις ανάγκη. Απλά αν ... λέω αν χρειαστείς ποτέ κάποιον, να ξέρεις ότι είμαστε πάντα ένα βήμα πίσω σου και φυλάμε τα νώτα σου. Η μαμά σ' αγαπάει μέχρι τον ουρανό και πάλι πίσω!

BirthdayGirl #MyDaughter #MyTresure #Family #MyTeam», έγραψε χαρακτηριστικά η περήφανη μαμά.

Από την πλευρά του, ο Ευτύχης Μπλέτσας ανάρτησε την ίδια φωτογραφία, γράφοντας: «Η πριγκίπισσα μας έγινε 4! ❤️ #birthdaygirl».