Με τεράστια τριώροφη τούρτα - Συγκινημένοι η Θεωνά & ο Αναστασιάδης στα γενέθλια του γιου τους

Οι τρυφερές φωτογραφίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
jennytheona - instagram
jennytheona - instagram

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης αποτελούν ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της showbiz με την αγάπη τους να μεγαλώνει μετά την απόφασή τους να κάνουν οικογένεια με το μικρό Αρίωνα, να τους συμπληρώνει!

Μέσα από τα social media της ηθοποιού και του τραγουδιστή βλέπουμε το πόσο πολύ έχει αλλάξει ο μικρός, καθώς και όλες τις δραστηριότητες, που κάνουν οι γονείς του μαζί του, στον ελεύθερο χρόνο από το πιεσμένο τους πρόγραμμα.

Αυτή τη φορά, η Θεωνά έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση σχετικά με τα γενέθλια του Αρίωνα, ο οποίος έκλεισε τα 4 και έτσι οι γονείς του οργάνωσαν ένα φανταστικό πάρτι για να γιορτάσει μαζί με φίλους και συγγενείς (δείτε εδώ τι ενοχλεί τον Αναστασιάδη στη Θεωνά).

Φωτογραφίες από τα γενέθλια του γιου του Δήμου Αναστασιάδη & της Τζένης Θεωνά

«Αγάπη για πάντα. 6 Απριλίου», έγραψε η Τζένη Θεωνά.

Η αποκάλυψη του Αναστασιάδη για τα γενέθλια του γιου του

Ο Δήμος Αναστασιάδης είχε παραχωρήσει μία διαφορετική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 16/3 και αναφέρθηκε στο γεγονός πως έχει διάσπαση προσοχής, ενώ δεν θυμάται εύκολα σημαντικά πράγματα που είναι απαραίτητα μέσα στην καθημερινότητά του.

Όσο μιλούσε όμως με την δημοσιογράφο του καναλιού, προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για την σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, Τζένη Θεωνά, αναφέροντας τα λόγια που του είπε όταν εκείνος έγραψε ένα από τα πιο πρόσφατα ρομαντικά τραγούδια του.

«Δε θυμάμαι κανενός θα γενέθλια, θυμάμαι μόνο τα δικά μου, της Τζένης και του γιου μου. Με την Τζένη έχουμε ξεχάσει κλειδιά στην κατάψυξη, έχουμε πάει βόλτα και γυρνάμε 30 φορές πάνω...Δεν θυμόμαστε πότε γνωριστήκαμε», συμπλήρωσε έπειτα.