Δεν το αντέχει καθόλου σε εκείνη - Το στοιχείο του χαρακτήρα της Θεωνά που ενοχλεί τον Δήμο Αναστασιάδη

Και όμως το αποκάλυψε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν το αντέχει καθόλου σε εκείνη - Το στοιχείο του χαρακτήρα της Θεωνά που ενοχλεί τον Δήμο Αναστασιάδη

Ο Δήμος Αναστασιάδης παραχώρησε μια σύντομη αλλά και περιεκτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, '' «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 6/12.

Ο αγαπημένος και πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής εκτός από την αναφορά του στην αρχή της καριέρας του και στο επάγγελμα, που έκανε πριν γίνει γνωστός και πετύχει στον καλλιτεχνικό χώρο και στο τραγούδι, μίλησε και για την οικογένειά του.

Μαζί με την Τζένη Θεωνά ζει την ευτυχία, καθώς το ζευγάρι έχει φέρει στη ζωή τον μονάκριβο γιο τους (δείτε εδώ τον μικρό Αριώνα να παίζει ντραμς), ο οποίος πρωταγωνιστεί στους λογαριασμούς και των δύο στα social media.

Ο Δήμος αναφερόμενος, συγκεκριμένα στη σχέση του με την ηθοποιό και πλέον παρουσιάστρια (δείτε εδώ την εκπομπή, που παρουσιάζει η Θεωνά) αναφέρθηκε στο σημείο του χαρακτήρα της, που τον ενοχλεί περισσότερο από όλα.

Το στοιχείο που θέλει να αλλάξει ο Δήμος Αναστασιάδης στη Τζένη Θεωνά

«Κάτι που μου αρέσει πολύ στη Τζένη είναι ότι είναι πολύ όμορφη και έξυπνη. Κάτι που θα ήθελα να αλλάξει είναι ότι είναι πολύ ανυπόμονη. Εγώ θα ήθελα να τα πηγαίνω λίγο καλύτερα με τον χρόνο και την τάξη. Αυτό που δε θα άλλαζα σε μένα είναι τον αυθορμητισμό μου», είπε ο Δήμος Αναστασιάδης για τη σύζυγό του.