Το κρεβάτι και δωμάτιο που μεγάλωσε η Θεοδωρίδου - Το παραδοσιακό πατρικό της στη Θεσσαλονίκη

Πλάνα από το εσωτερικό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μπορεί να ζει και να εργάζεται στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο είναι γνωστό, πως οι ρίζες και η καταγωγή της είναι από τη Βόρεια Ελλάδα, που τόσο πολύ αγαπάει και μάλιστα επισκέπτεται συχνά!

Αυτές τις ημέρες του Πάσχα, η Νατάσα ταξίδεψε στη γενέτειρα της και μάλιστα κατάφερε να συνδυάσει ταξίδι αναψυχής αλλά και δουλειά. Μαζί με το Γιώργο Κακοσαίο λοιπόν, η Νατάσα ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στην Αθήνα και τώρα συνεχίζουν στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε η Νατάσα το instagram μας έδειξε την καθημερινότητα της στην πόλη της, το πατρικό της σπίτι, ακόμα και το δωμάτιο, που μεγάλωσε και μέχρι και σήμερα είναι ίδιο και την περιμένει (δείτε εδώ το απολαυστικό βίντεο με τη μητέρα της).

Πλάνα από το πατρικό σπίτι της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη

Η ανάρτηση της Νατάσας για τον πατέρα της

Στις 21 Ιουνίου του 2020 η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε κάνει μια τρυφερή ανάρτηση για τον πατέρα της στο instagram ποζάροντας μαζί με τον αγαπημένο της μπαμπά!

«Πατέρα μου χρόνια σου καλά..ο τρόπος της σκέψης σου και του ευ ζην σου ειναι καθημερινό παράδειγμα για μένα..η αξιοπρέπεια σου και η δίψα σου για συνεχή μάθηση..ο ζεστός και δυνατός τρόπος που μας μεγάλωσες...το καθημερινό σου τηλεφώνημα για να μάθεις αν είμαστε όλοι καλά...σ´ευχαριστω που με ενθάρρυνες με τα λόγια σου να ασχοληθώ με το τραγούδι...μου έλεγες πάντα ότι οι άνθρωποι με ταλέντο πρέπει να προσπαθούν....να έχεις την υγειά σου και να μου μεταλαμπαδεύεις κάθε μέρα τις βαθιές σου γνώσεις για όλα..σ´αγαπάω πολύ.», είχε γράψει η Νατάσα Θεοδωρίδου.