Εικόνες που σοκάρουν - Καρέ καρέ οι κινήσεις του ληστή που διέρρηξε το σπίτι του Φιντιρίκου στη Βούλα (Βίντεο)

Τα αντικείμενα που πρόλαβε να πάρει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εικόνες που σοκάρουν - Καρέ καρέ οι κινήσεις του ληστή που διέρρηξε το σπίτι του Φιντιρίκου στη Βούλα (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος έπεσε θύμα διάρρηξης από γνωστή σπείρα, που έκλεψε το βράδυ της Ανάστασης γνωστό επιχειρηματία της ίδιας περιοχής στην Αθήνα, με τα πλάνα από τη στιγμή της εισβολής να σοκάρουν!

Ο Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα έλειπαν σε διακοπές εν όψει του Πάσχα και έτσι ο δράστης είχε το ελεύθερο να εισβάλλει στο πολυτελές σπίτι τους, στο οποίο διέμενε μόνο η οικιακή βοηθός (δείτε εδώ την ανατριχιαστική αντίδρασή της).

Βίντεο από το ληστή που διέρρηξε το σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου

Μέσα από νέα βίντεο - ντοκουμέντο του Live news την Τετάρτη 19/4 βλέπουμε τον τρόπο, που μπήκε ο ληστής στο σπίτι, τις κινήσεις του μέσα στην κατοικία αλλά και μερικά από τα αντικείμενα, που πρόλαβε να πάρει.

Οι πρώτες δηλώσεις του Φιντιρίκου μετά την διάρρηξη στο σπίτι του

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος λοιπόν, γυρίζοντας από το ταξίδι του, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Τώρα γυρνάω για να δω τι έχει συμβεί στο σπίτι, καλά δεν μπορεί να είναι πάω να δω η κοπέλα πρώτα από όλα πως είναι μετά από το σοκ. Το άσχημο της υπόθεσης αυτό είναι, τα πράγματα αγοράζονται, ο τρόμος που παθαίνει ο κόσμος όταν βλέπει μπροστά έναν κλέφτη μέσα στο σπίτι. Άκουσε τον θόρυβο ανέβηκε, πάτησε τις κραυγές και έφυγε αυτός γρήγορα από το σπίτι.

Είναι σοκαριστικό να ξέρεις ότι κάποιος έχει μπει μέσα στο δωμάτιο σου, στο σπίτι σου όταν εσύ λείπεις και να ακούς την κοπέλα που έχεις σπίτι, σε τέτοια την κατάσταση.

Από τη στιγμή που δε συνέβησαν τα χειρότερα, να την τραυματίσει ή να υπάρξει κάτι ακόμη πιο άσχημο, μείναμε σε αυτό. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι πιο άσχημο και πάω και εγώ να δω τι συμβαίνει πραγματικά», ανέφερε ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Από την άλλη η Κατερίνα Δαλάκα δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση παρά μόνο «Πέρασα όμορφα αλλά κατέληξε άσχημα. Όταν παραβιάζουν το χώρο σου τον προσωπικό...», είπε ο Δημήτρης Φιντιρίκος.