«Με στηρίζεις, με (από)δέχεσαι όπως ακριβώς είμαι» - Η σπάνια εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα

Το πρόσωπο που απευθύνθηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
danai_barka - instagram
danai_barka - instagram

Η Δανάη Μπάρκα ανήκει σε εκείνες τις παρουσιάστριες, που επιλέγουν να εκφράζονται τόσο μέσα από την εκπομπή, αλλά και μέσα από τα social media με τις περισσότερες αναρτήσεις της να έχουν κάτι από μία προσωπική της εξομολόγηση.

Έτσι και έκανε λοιπόν για μία ακόμη φορά, την Τετάρτη 19/4 η παρουσιάστρια θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ευχηθεί ''χρόνια πολλά'' σε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, που είχε την τύχη να έχει δίπλα της από παιδί.

Αυτός δεν είναι άλλος από το Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, με τον οποίο μεγάλωσε η Μπάρκα, αφού ήταν καλός φίλος της μητέρας της και για πολλά χρόνια συγκάτοικος τους. Μέσα από την ανάρτηση της Δανάης επιβεβαιώνεται, πως το δέσιμό τους είναι πάρα πολύ μεγάλο και πως έχουν ζήσει πολλά μαζί! (δείτε εδώ την on air αποκάλυψη του Χατζηπαναγιώτη στη Μπάρκα).

Οι ευχές της Δανάης Μπάρκα στο Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

«Χρόνια πολλά να έχεις για να έχουμε κι εμείς μαζί σου♥️
Κρίμα που δεν σε έχουν όλοι φίλο,πατέρα,συγκάτοικο…ο κόσμος θα ήταν καλύτερος. Σ’αγαπαω,σε χαίρομαι,σε θαυμάζω,σε ευχαριστώ και είμαι ευτυχισμένη που μεγαλώνω δίπλα σου. Που με μαθαίνεις να δίνω,να αγαπάω,να ζητάω συγνώμη,να καταλαβαίνω τα λάθη μου,να γίνομαι καλύτερη,να γελάω δυνατά,να ακούω,να έχω υπομονή και να μην σταματάω να κυνηγάω τα όνειρα μου. Σ ευχαριστώ που με επαναφέρεις στην τάξη όταν πρέπει,που με στηρίζεις πάντα,που ακούς ο,τι θέλω να πω,που με φροντίζεις,που μου μαγειρεύεις που με κανείς να πιστεύω στον εαυτό μου όταν δεν έχω την δύναμη και που με (από)δέχεσαι όπως ακριβώς είμαι. Σε θαυμάζω για όλα σου και σε ευχαριστώ για όλα μου.
Η μεγαλύτερη και αιώνια θαυμάστρια σου που πάντα θα σε χαζεύω και θα μυξοκλαιω από συγκίνηση!», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Η έκπληξη της Σταυροπούλου στο Χατζηπαναγιώτη

Το μεσημέρι της Κυριακής (10/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Dot» προβλήθηκαν οι δηλώσειςτου Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή του Star, τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για την επαγγελματική του πορεία στο χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αναφέρθηκε στη χρόνια σχέση και φιλία, που τον ενώνει με την Βίκυ Σταυροπούλου, παρά τους τσακωμούς, που έχουν γίνει μεταξύ τους, την επικοινωνία και το δέσιμο που έχει με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

Η Σταυροπούλου από τη σειρά της δε μπορούσε να μη δώσει την δική της πινελιά, εισβάλοντας μέσα στο θέατρο, που γινόταν η συνέντευξη του ηθοποιού.

«Τσακωνόμαστε με τη Βίκυ Σταυροπούλου πάνω στη δουλειά. Απολαμβάνω την ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση, υπάρχει αγάπη και νοιάξιμο του ενός για τον άλλον. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό στη σκηνή. Από εκεί και πέρα καβγάδες», συνέχισε ο ηθοποιός.

«Μου έχει μάθει πολλά πράγματα, είναι ένα παιδί με τρομερό μυαλό, δεν το έχω ξανασυναντήσει. Ένα παιδί πολύ αισιόδοξο, μου λέει μία κουβέντα και φωτίζει το κεφάλι μου», συμπλήρωσε για την σχέση του με την Δανάη Μπάρκα.

Αμέσως μετά μπούκαρε στην σκηνή του θεάτρου η Βίκυ Σταυροπούλου, φωνάζοντας του «Αγοράκι μου, αγάπη μου. Πρώτη φορά βγαίνω σε εκπομπή άβαφη. Γεια σας αγόρια. Μην φύγεις».