Πάμε Δανάη: «Δεν το ήξερα» - Σοκαρισμένη η Μπάρκα με την αποκάλυψη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Δεν το πίστευε κανείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: «Δεν το ήξερα» - Σοκαρισμένη η Μπάρκα με την αποκάλυψη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Πρώτος καλεσμένος για το 2023 στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, τον οποίο η παρουσιάστρια έχει σαν πατέρα, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί πάρα πολλές φορές. Ο ηθοποιός μίλησε για το θέατρο, την καριέρα του αλλά και για το πως περνούσε τις γιορτές ως παιδί.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε μια συνήθεια που είχε όταν ήταν πιο νέος με αποτέλεσμα η Δανάη Μπάρκα να μείνει με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν γνώριζε τίποτα.

Η αποκάλυψη του Χατζηπαναγιώτη που άφησε με το στόμα ανοιχτό την Μπάρκα

«Πριν το θέατρο έκανα σκι. Θυμάμαι κάτι Πρωτοχρονιές σε κάτι ωραία βουνά. Ήμουν δεινός σκιέρ», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης με την παρουσιάστρια να σχολιάζει: «Έχω σοκαριστεί κι εγώ, μαθαίνω πράγματα. Δεν το ήξερα».

«Έχω περιπέτειες στο σκι. Στα 2,500 μέτρα βουνοκορφή που έπιασε μια χιονοθύελλα. Έπρεπε να κατεβούμε από κάτι επικίνδυνους δρόμους. Μας εξήγησαν ότι υπάρχουν δυο σημεία επικίνδυνα που πρέπει να προσέχετε πολύ. Εγώ έχω υψοφοβία και… δεν ήθελα να ζήσω αυτή την κατεβασιά. Μου έχει τύχει να αποκλειστώ στα Καρπάθια. Μας έδεναν στα καρεκλάκια γιατί είχε πολύ αέρα», συνέχισε ο ηθοποιός ο οποίος πρόσφατα ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την δύσκολη απώλεια που βίωσε.

Να αναφέρουμε πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου μένουν στο ίδιο σπίτι και είναι κολλητοί φίλοι. Μάλιστα, έχουν διευρύνει τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες και έχουν φτιάξει μαζί ένα υπέροχο ξενοδοχείο στη Μάνη.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται συγκεκριμένα στην Αβία της Μεσσηνιακής Μάνης και αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο, βγαλμένο από μεσαιωνικό παραμύθι.

Οι δύο ηθοποιοί περνούν πολύ μεγάλο μέρος του καλοκαιριού τους εκεί (δείτε εδώ φωτογραφίες τους), ενώ κάθε γωνιά του είναι προσεγμένη με λεπτομέρεια.

Το "Euphoria Studios" είναι ένα κτήμα που βρίσκεται στις παρυφές του Ταΰγετου στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης. Με μικρά παραθαλάσσια χωριουδάκια που κοιμούνται στην σκιά του ανυπέρβλητου βουνού, όπου η φυσική του θέση, η εύφορη γη του και η μαγευτική του θέα το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό χαλάρωσης, εξερεύνησης και εσωτερικής ηρεμίας. Η δύση του ηλίου δεν στερείται θαυμασμού με κατοικίες κτισμένες αριστοτεχνικά, με πέτρα βγαλμένη από τα σωθικά του βράχου, απολαμβάνουν όλα τα προνόμια της φυσικής θέσης του κτήματος.

Ξενοδοχείο Σταυροπούλου Μάνη

Το Euphoria Studios περιλαμβάνει υδρομασάζ. Το κατάλυμα παρέχει υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείου.

Η Σπάρτη απέχει 27χλμ, ενώ το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας, σε απόσταση 28χλμ. από το Euphoria Studios.

Σταυροπούλου Χατζηπαναγιώτης ξενοδοχείο

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,4 για ταξίδι δύο ατόμων.

Όλες οι μονάδες διαθέτουν καθιστικό, τραπεζαρία και βεράντα. Περιλαμβάνουν επίσης κουζίνα με φούρνο, ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και καφετιέρα. Κάθε μονάδα έχει ιδιωτικό μπάνιο με μπουρνούζια. Σε αυτό το ξενοδοχείο διαμερισμάτων υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Το μικρό οικολογικό μποστάνι είναι πια γεμάτο καρπούς. Βιολογικά μπρόκολα, τομάτες, μελιτζάνες, αγκινάρες, θυμάρι και superfoods αδημονούν να προσφέρουν όλα τα θρεπτικά τους συστατικά. Θρεμμένα και μεγαλωμένα μόνο με νερό, χώμα και τον υπέροχο ήλιο της Μάνης.

Πηγή κεντρικών φωτογραφιών: NDP, Instagram euphoria_suites_studios