Την καμάρωνε στο μαγαζί που εμφανίζεται - Ολόκληρος άντρας ο γιος της Ηλιάδη & του Μπάμπη Λαζαρίδη

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Aγγελική Ηλιάδη είναι μία περήφανη μαμά, η οποία όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για τους δύο γιους, που έχει φέρει στον κόσμο, τον έναν με το Μπάμπη Λαζαρίδη και το δεύτερο και μικρότερο, με το Σάββα Γκέντσογλου (δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο).

Η τραγουδίστρια παρά το δύσκολο επάγγελμα, που κάνει μιας και αυτό απαιτεί πολλά ξενύχτια παράλληλα προσπαθεί να μη λείπει από το πλευρό των παιδιών της, που και εκείνοι από τη μεριά τους, της έχουν μεγάλη αδυναμία!

Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη διασκέδασε στο μαγαζί που εμφανίζεται

Ο Μπάμπης μάλιστα, ο μεγάλος της έχε μεγαλώσει πολύ και μέσα από τη φωτογραφία, που εξασφάλισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr, τον βλέπουμε να καμαρώνει τη μαμά του, σε εμφάνισή της στο Vegas Live Stage, με τους δύο να ποζάρουν αγκαλιά.

Ηλιάδη - γιος

Η αινιγματική απάντηση της Ηλιάδη για τα προσωπικά της

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ένα πρόσωπο, που μιλάει πάντα πολύ ανοιχτά και με ειλικρίνεια για τα θέματα, που είτε αφορούν στη ζωή της, είτε έχουν να κάνουν με τα παιδιά, τα ερωτικά της αλλά και τα σχέδια, που κατά καιρούς έχει για την καριέρα της.

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια ''πιάστηκε'' από την κάμερα του Happy Day με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Τετάρτη 22/3 και να είναι ομολογουμένως απολαυστικές, αφού δεν έκρυψε τίποτα από όσα της συμβαίνουν.

Εκτός από τις αποκαλύψεις, που έκανε για τις εξελίξεις στα προσωπικά της λίγους μήνες από το χωρισμό της με τον Αναστασιάδη (δείτε εδώ καυτά φιλιά τους πριν το τέλος τους) παράλληλα μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τους γιους της, που μεγαλώνουν και μάλιστα που και που την απολαμβάνουν στα μαγαζιά, που εμφανίζεται.

Ο μεγαλύτερος δε πρόσφατα την είδε σε live σε πίστα της Πάτρας με την Αγγελική Ηλιάδη να περιγράφει συγκινημένη όσα της είπε στη συνέχεια, που την επισκέφτηκε στο καμαρίνι της.

«Τα προσωπικά μου...δεν...καλά καλά. Καλά είμαι στα προσωπικά μου και στην προσωπική μου ζωή και στο σπίτι μου τα παιδιά μου. Αν με ρωτάς όχι δεν υπάρχει κανένας...να σε βοηθήσω, όχι δεν υπάρχει κανένας, αν υπήρχε θα το έλεγα. Αυτήν την περίοδο απολαμβάνω τον εαυτό μου, τα παιδάκια μου και την ελευθερία μου», είχε πει η Αγγελική Ηλιάδη.