«Ποιος είμαι εγώ να κρίνω έναν άνθρωπο...» - Το σχόλιο του Γιωργή Ταμπουράκη για την υπόθεση Γεωργούλη

«Στη ζωή πολλές φορές οι άνθρωποι λειτουργούν σαν αρπακτικά, οπότε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ποιος είμαι εγώ να κρίνω έναν άνθρωπο...» - Το σχόλιο του Γιωργή Ταμπουράκη για την υπόθεση Γεωργούλη

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησαν το βράδυ της Τετάρτης 19/4 οι Γιωργής Τσαμπουράκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Όλια Λαζαρίδου, οι οποίοι μεταξύ άλλων ρωτήθηκαν για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου, για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Τσαμπουράκης, Χαραλαμπόπουλος και Λαζαρίδου για την υπόθεση Γεωργούλη

Η Όλια Λαζαρίδου, αρχικά, απάντησε: «Δεν τα παρακολουθώ! Τι να πω... Δεν έχω συνεργαστεί μαζί του και δεν έχω να πω κάτι».

«Δεν έχω συνεργαστεί με τον κύριο Γεωργούλη. Ποιος είμαι εγώ να κρίνω έναν άνθρωπο χωρίς να τον έχει κρίνει η δικαιοσύνη; Δεν έχω αυτό το δικαίωμα. Στη ζωή πολλές φορές οι άνθρωποι λειτουργούν σαν αρπακτικά! Οπότε, αν κάποιος έφταιξε σε κάτι, ας τον κρίνει η δικαιοσύνη», είπε από την πλευρά του ο Γιωργής Τσαμπουράκης.

Διαβάστε επίσης: Σκέτη ειρωνεία οι αναρτήσεις του - Όσα δημοσίευσε στα social media ο Γεωργούλης την περίοδο που καταγγέλθηκε

«Θα μου επιτρέψετε να μείνω με τη χαρά αυτού που έχω νιώσει τώρα. Δεν ξέρω τι γίνεται στον έξω κόσμο και από αύριο μπορεί να ανοίξω κάποια τηλεόραση να δω τι γίνεται, αλλά και πάλι δεν θα σας απαντούσα, για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν πειράζει Θέλω να χαρώ αυτό που ζω τώρα που είναι πολύ μοναδικό», πρόσθεσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Η μητέρα του "σπάει" για πρώτη φορά την σιωπή της μετά την καταγγελία

Στην εκπομπή t-live και στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη μίλησε για πρώτη φορά το μεσημέρι της Τετάρτης 19/4 η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου (δείτε εδώ όσα έλεγε η ίδια για τα περιστατικά κακοποίησης πριν την καταγγελία της).

Η μητέρα του, η οποία προστατεύεται από το περιβάλλον της, τόνισε πως ξέρει το παιδί της και ό,τι γίνει, θα φανεί μετά τις εκλογές.

«Δεν ξέρω εγώ παιδί μου τίποτα να σου πω. Τι να σου μιλήσω… Εγώ το παιδί το ξέρω! Από εκεί και πέρα… Ό,τι γίνει, θα φανεί μετά τις εκλογές. Ό,τι είναι και δεν είναι, θα φανεί τότε. Λοιπόν, δεν λέω τίποτα άλλο, να είσαστε καλά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της -δείτε εδώ ποια είναι η ψυχολογικά του κατάσταση μετά τα όσα έγιναν γνωστά.