«Του χρόνου θα κάνω...» - Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για το τηλεοπτικό της μέλλον 

Τι είπε για την συμμετοχή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Του χρόνου θα κάνω...» - Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για το τηλεοπτικό της μέλλον 

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 20/4 η Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και το αν έχει κάνει συζητήσεις για τη νέα σεζόν, με την ίδια να τονίζει πως σκοπός της είναι κάθε φορά να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω -δείτε εδώ την πρόταση που φημολογείται πως δέχτηκε μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Είμαι ήρεμη δύναμη. Συζητάω διάφορα πράγματα. Είμαι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος. Όλο και κάτι θα κάνω. Βάσει ηθικής δε μπορώ να κάθομαι να λέω και να σχολιάζω τι λέγεται ή να λέω τι έχω συζητήσει και τι όχι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα συμβόλαιο και προέχει το κανάλι που είμαι. Τώρα από εκεί και πέρα, θα δούμε, θα συζητήσουμε, όλα είναι ήρεμα και ωραία.

Το να κάνω μια εκπομπή που θα είναι πάνω μου ή μαζί με τον Γιάννη είναι κάτι που θα το κοιτούσα. Είναι κάτι που χρόνια γενικά το κοιτάω αλλά δεν είχε ευδοκιμήσει, δεν είχε συμβεί. Φέτος έκανα αυτό ακριβώς που είχε συμφωνηθεί. Μου αρέσει όμως να πηγαίνω ένα βήμα παρακάτω, έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται

Δεν θα πάρω την απόφαση να κάνω κάτι μόνο για τα χρήματα είτε για να αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στην τηλεόραση. Ποτέ δε με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Πάντα κοιτάω αυτό που μιλάει στην καρδιά μου» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Τι εξομολογήθηκε πριν μερικές μέρες για την συμμετοχή της στο Πρωινό

«Ήταν μια ωραία χρονιά, ήρεμη, χαλαρή. Ήταν ξεκάθαρο. Ήμουν εμβόλιμη σε μία δομημένη εκπομπή και ήδη στημένη από τον Γιώργο κι ήδη γνώριζα κι εγώ η ίδια ότι θα ήταν άκρως ενημερωτική. Οπότε, συνεννοημένα με την διοίκηση και το κανάλι, μπαίνοντας στο δεύτερο κομμάτι της εκπομπής, ήξερα ακριβώς την θέση μου.

Κι εγώ αυτό ήθελα γιατί δεν είμαι δημοσιογράφος κι ούτε θέλω να γίνω αλλά ούτε θεωρώ ότι μετά από τόσα χρόνια πρέπει να αποδείξω ότι μπορώ να μιλήσω ή να πάρω θέση. Ήθελα το ψυχαγωγικό κομμάτι, το πιο χαρούμενο κι ανάλαφρο».