Γενέθλια για τον πρώην της Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη - Η φωτογραφία με την φημολογούμενη νέα του σύντροφο

Ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί! Γιόρτασαν μαζί την ξεχωριστή αυτή ημέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram /  philippos_tsangrides
Instagram / philippos_tsangrides

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή 19/4 μέρα για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, καθώς γιόρταζε τα γενέθλιά του. Φυσικά, δεν ήταν μόνος, μιας και τα πέρασε μαζί με την οικογένειά του και άλλα πολύ αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου έκανε την εν λόγω αποκάλυψη μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, ανάμεσα στις οποίες βλέπουμε τον Φίλιππο να ποζάρει αγκαλιά μαζί με την νέα του φημολογούμενη σύντροφό του, Κάθριν Εμπειρίκου.

«Μόνο ο χρόνος που περνάει έχει την ικανότητα να μας δείχνει τι πραγματικά έχει σημασία. Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του. Η εν λόγω φωτογραφία φυσικά, φουντώνει ακόμα παραπάνω τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι!

Η φωτογραφία του Φίλιππου Τσαγκρίδη με την φημολογούμενη νέα του σύντροφο από τα γενέθλιά του

Λίγα λόγια για την αγαπημένη του

Η Κάθριν Εμπειρίκου είναι το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων, που έχουν καταγωγή από την Άνδρο. Παππούς της υπήρξε ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης, με πίνακες του Βαν Γκογκ, του Ελ Γκρέκο, του Γκόγια, του Καντίνσκι, του Πικάσο και του Σεζάν στην ιδιωτική συλλογή του.

Οι γονείς της Κάθριν, Αριστείδης και Νάταλι, ζουν στο Λονδίνο και αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις. Η Κάθριν Εμπειρίκου έχει σπουδές Κοινωνιολογίας και οργανώνει φιλανθρωπικά events. Μεγάλη αδυναμία της Κάθριν Εμπειρίκου ήταν η αριστοκράτισσα γιαγιά της Ντόντα Βορίδη, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2015.

Όπως έγραψε το Page Six πριν από έξι μήνες, ο χωρισμός της Κάθριν Εμπειρίκου από τον δισεκατομμυριούχο Χάρισον ΛεΦρακ, ήρθε πολύ απρόσμενα, καθώς το ζευγάρι, που είχε αποκτήσει ένα γιο το 2019, θεωρείτο πολύ ευτυχισμένο όσο και χαμηλών τόνων. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2017, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι και σήμερα αν έχει εκδοθεί το διαζύγιό τους.