«Υπάρχουν ιατρικά έγγραφα, υπάρχει πλήρης φάκελος» - Στη φόρα τα στοιχεία που "καίνε" τον Αλέξη Γεωργούλη

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Υπάρχουν ιατρικά έγγραφα, υπάρχει πλήρης φάκελος» - Στη φόρα τα στοιχεία που

Τεράστιος είναι ο σάλος που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη αυτές τις ημέρες, καθώς μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, βγήκε στο φως της δημοσιότητας η καταγγελία που είχε καταθέσει εις βάρος του η Ελένη Χρονοπούλου, η οποία τον κατηγορεί για εργασιακό bullying, αλλά και σεξουαλική παρενόχληση (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Καθημερινά, λοιπόν, σε κανάλια και σάιτ, διαρρέουν πληροφορίες που σχετίζονται με την υπόθεση, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστές αναλυτικά οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός, εφόσον ο φάκελος της δικογραφίας δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια των δικηγόρων.

Για το ζήτημα, λοιπόν, αυτό, αλλά και για τα στοιχεία που υπάρχουν ήδη, τα οποία "καίνε" τον κατηγορούμενο και επιβεβαιώνουν την βουλευτή και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα την Πέμπτη 20/4 η Αντιπρόεδρος Γυναικών Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κινήματος, Ζέφη Δημαδάμα.

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

«Είναι κάτι το οποίο εμείς δεν ξέρουμε και δεν έφτασε ποτέ στα αυτιά μας. Δεν είχαμε καμία πληροφορία σε σχέση με αυτό, ούτε φήμες, ούτε επίσημες καταγγελίες. Περιμένουμε να δούμε και εμείς και να αντιδράσουμε, βεβαίως, τώρα, για το τι ακριβώς πρόκειται να γίνει. Αυτό που μαθαίνω είναι ότι έρχεται ένα ντόμινο εξελίξεων από τα δικά μας τα ευρωπαϊκά. Περιμένουμε, γιατί αυτά πρέπει να επιβεβαιώνονται με καταγγελίες, οι οποίες δίνουν πραγματικά, τυπικά, θεσμικά, συγκεκριμένα πράγματα για να δούμε τι γίνεται», είπε αρχικά η ίδια.

Και συμπλήρωσε για την περίπτωση της Ελένης Χρονοπούλου, καθώς έχει διαρρεύσει πως ο ηθοποιός κατηγορείται και για άλλες δύο υποθέσεις: «Για την πρώτη περίπτωση η οποία βγήκε ήδη και μίλησε υπάρχουν ιατρικά έγγραφα βεβαίως, τα οποία συνοδεύουν την καταγγελία της και υπάρχει ο πλήρης φάκελος. Αυτό το μάθαμε μόλις το μάθατε και εσείς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

«Σήμερα θα έχουν τον φάκελο οι τρεις δικηγόροι και ο ίδιος, ο οποίος πηγαίνει στις Βρυξέλλες, είναι καθ' οδόν», εξήγησε στο τέλος, για το γεγονός πως ακόμα δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Διαβάστε επίσης: «Η έλλειψη ευαισθησίας και σεβασμού δεν ταιριάζει...» - Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη