«Είναι πολύ....» - Σε τεράστια αμηχανία η Λένα Δροσάκη! Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η απάντηση στις τηλεοπτικές κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι πολύ....» - Σε τεράστια αμηχανία η Λένα Δροσάκη! Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Διαζύγιο 3 χρόνια μετά τον γάμο τους αποφάσισαν να πάρουν Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μια είδηση που έγινε γνωστή πριν μερικές μέρες. Ωστόσο, το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και ο γιος τους, Αναστάσης, αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητά τους.

Οι δύο ηθοποιοί, μάλιστα, αυτό το διάστημα, συνεργάζονται θεατρικά στην παράσταση «Photograph 51», η οποία πλέον προβάλλεται στην Θεσσαλονίκη και για αυτόν τον λόγο αυτές τις μέρες βρίσκονται στην όμορφη συμπρωτεύουσα.

Χθες έκανε πρεμιέρα, ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητη μια πολύ άβολη στιγμή μεταξύ του πρώην ζευγαριού -δείτε εδώ το βίντεο. Μετά το τέλος της παράστασης, η Λένα Δροσάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ, ωστόσο απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον πρώην σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Η αντίδραση της Λένας Δροσάκη όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

«Είναι πολύ ωραία η Θεσσαλονίκη, να έρθετε να απολαύσετε την παράσταση, είναι πολύ ωραίο το έργο. Δεν πρόκειται να ακυρωθεί. Είμαι καλά. Σας ευχαριστώ πολύ», αρκέστηκε να πει η γλυκιά ηθοποιός.

Να τονίσουμε πως σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, το ζευγάρι εδώ και 3 μήνες είναι χώρια και δεν μένουν μαζί και μάλιστα σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας RealLife και της δημοσιογράφου, Νίκη Κώτσου αναφέρει πως η κρίση στη σχέση του ζευγαριού ήρθε μετά τον αγώνα που έδωσε η Λένα Δροσάκη με το κίνημα #metoo και κατά τη διάρκεια της δικής για την υπόθεση Φιλιππίδη.

Η κοινή εμφάνισή τους μετά την είδηση του διαζυγίου της

Το πρωί της Τρίτης 11/4 η εκπομπή Happy Day βρέθηκε έξω από το θέατρο και απαθανάτισε το πρώην ζευγάρι να φεύγει μαζί, κάτι που επιβεβαιώνει τις καλές σχέσεις που διατηρούν.

Ωστόσο, δεν παραχώρησαν καμία δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ που βρίσκονταν εκεί.