Αλέξης Γεωργούλης: Αντάλλασσε μηνύματα μέχρι και τη στιγμή της διαγραφής του από το ΣΥΡΙΖΑ - Τι ανέφεραν τα email

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη, για βιασμό και εργασιακό bullying από την Ελένη Χρονοπούλου, αμέσως ανακοινώθηκε και η απομάκρυνσή του από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο βρισκόταν ως ευρωβουλευτής.

Σύμφωνα, όμως, το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA το οποίο προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 20/4 στον αέρα, ο ηθοποιός γνώριζε λίγο νωρίτερα για την καταγγελία και αντάλλαξε μερικά μηνύματα πριν ζητήσει την παραίτησή του και το κόμμα προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση (δείτε εδώ τις αναρτήσεις που έκανε την περίοδο που καταγγέλθηκε).

Τα μηνύματα που αντάλλαξε ο Αλέξης Γεωργούλης από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την ημέρα της παραίτησής του από το ΣΥΡΙΖΑ

Πιο συγκεκριμένα, την Μεγάλη Παρασκευή, ο ηθοποιός δέχθηκε ένα email από την πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά το οποίο του ζητήθηκε η άρση ασυλίας του, εφόσον είχε δεχθεί καταγγελία. Την Δευτέρα του Πάσχα, η πρόεδρος, προχώρησε στην ανακοίνωση της καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη και τον παρέπεμψε με email σε ειδική επιτροπή διερεύνησης.

Λίγο αργότερα, την ίδια ημέρα, ο κατηγορούμενος, υπέβαλλε με email την παραίτηση του από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Αριστεράς και έπειτα από περίπου 15 λεπτά βγήκε η εξής ανακοίνωση από το κόμμα: «Ο Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης τίθεται εκτός της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχαμε σήμερα για καταγγελία εις βάρος του και δεδομένης της ανάγκης να διαλευκανθεί πλήρως η σχετική υπόθεση».

Διαβάστε επίσης: «Δε μπορώ να το πιστέψω! Τον έχω σαν γιο μου» - Σε δύσκολη θέση η Μάγδα Τσαγγάνη μετά την καταγγελία για τον Γεωργούλη

Το παρασκήνιο στις Βρυξέλλες με την Ελένη Χρονοπούλου

Τα όπλα στη φαρέτρα του, προκειμένου να δώσει σκληρή μάχη για να «καθαρίσει» το όνομά του και να αποδείξει σε όλους ότι είναι αθώος ετοιμάζει ο Αλέξης Γεωργούλης. Αν βάλλεται τις τελευταίες ώρες σχεδόν από παντού, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από τη δικηγόρο Ελένη Χρονοπούλου για σεξουαλική και σωματική της κακοποίηση από τον ευρωβουλευτή, εντούτοις, όπως αποκαλύπτουν στην «Espresso» άτομα από το στενό του περιβάλλον, δεν χάνει την πίστη του στον Θεό και πιστεύει ακράδαντα ότι σύντομα όλη η αλήθεια θα λάμψει.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Espresso» πολύ στενοί άνθρωποι του Αλέξη Γεωργούλη εκμυστηρεύτηκαν πως είναι βαθιά στεναχωρημένος αλλά από την άλλη και αισιόδοξος, ελπίζοντας στο τέλος να δικαιωθεί στα μάτια του κόσμου. Οι ίδιοι στενοί άνθρωποί του έκαναν λόγο, στην εφημερίδα Espresso, για μηχανισμό συκοφαντίας που στήθηκε εναντίον του με σκοπό να τον αποτελειώσει πολιτικά και να πλήξει και τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες μάλιστα πριν από τις εκλογές. Σχολιάζοντας μάλιστα τα έργα και τις ημέρες του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες τόνισαν με νόημα πως ο δημοφιλής ηθοποιός και πολιτικός με το μεγάλο «γκελ» στο γυναικείο κοινό (που αυτό μεταφράζεται και σε πολλές ψήφους) πολιορκούνταν από πολλές γυναίκες πολιτικούς -και από υπαλλήλους του Ευρωκοινοβουλίου- που προσπαθούσαν να τον προσεγγίσουν ακόμη και για να συνάψουν σχέση μαζί του, δεδομένου ότι ήταν ανύπαντρος, με φήμη, με λεφτά, και είχε στα δικά τους μάτια όλο το «πακέτο»!

«Αυτή με κυνήγησε» - Το παρασκήνιο στις Βρυξέλλες με Αλέξη Γεωργούλη και Ελένη Χρονοπούλου

...με τα πράγματα να παίρνουν διαφορετική τροπή όταν εκείνος προχώρησε σε άλλη σχέση με την «περίφημη Ιταλίδα», όπως έχει γραφτεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο συγκεκριμένος δεσμός του φέρεται - από τους κοντινούς του ανθρώπους που μίλησαν στην Espresso - ότι δεν άρεσε στην Ελένη Χρονοπούλου, η οποία δεν δέχτηκε το γεγονός ότι μια άλλη γυναίκα μπήκε στη ζωή του, καταστρέφοντας τα όνειρα που έκανε για τον εαυτό της με τον ευρωβουλευτή, όνειρα που, όπως λένε οι ίδιοι κύκλοι, μπορεί να έφταναν μέχρι και σε επισημοποίηση της σχέσης! Μιας σχέσης όμως που αρνείται κατηγορηματικά η Χρονοπούλου, σύμφωνα με όσα αφήνει να διαρρεύσουν η Χαριλάου Τρικούπη, μετά και τη γνωστοποίηση της καταγγελίας της για βιασμό και ξυλοδαρμό από εκείνον!

Κάποιοι όμως από το στενό περιβάλλον του, όπως αποκαλύπτει σήμερα 20/4 η «Espresso», λένε ότι ο Γεωργούλης θα έπρεπε να ήταν «πιο πονηρός» με την εμμονή που του είχε η ωραία Ελένη του Ανδρουλάκη. Ακόμη και φίλοι του στη Λάρισα τονίζουν με νόημα ότι τους φαίνεται αδιανόητο ότι ο όμορφος, επιτυχημένος και «πολύφερνος γαμπρός» Γεωργούλης, που μπορούσε να είναι με όποια γυναίκα ήθελε, τώρα εμφανίζεται ως βιαστής!

Υπενθυμίζουμε πως χθες η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη, καθώς και συγγενείς και παιδικοί φίλοι του μίλησαν στην εκπομπή «Tlive» της Τατιάνας Στεφανίδου για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του (δείτε εδώ όσα αποκάλυψαν).