Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την βάφτιση της μικρής Αλεξάνδρας - Ποιος θα βαφτίσει την κόρη της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη

Πότε θα τελεστεί το μυστήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη, μπορεί να παντρεύτηκε τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, στις 28 Δεκεμβρίου του 2017 με πολιτικό γάμο (δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες) και στις 13 Απριλίου του 2018 να ήρθε στη ζωή η κόρη τους, ωστόσο, μέχρι και αυτή τη στιγμή η μικρή Αλεξάνδρα, στα τέσσερά της χρόνια, δεν έχει βαφτιστεί ακόμα (δείτε εδώ την φωτογραφία από το μαιευτήριο που δημοσίευσε για τα γενέθλιά της).

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωινό μας στο κανάλι του ΣΚΑΙ, όμως, οι οποίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Πέμπτης 20/4, αυτό πρόκειται να αλλάξει. Οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για την αγαπημένη μανούλα και τον καλό της, με στόχο να δουν την κόρη τους να μπαίνει στην κολυμπήθρα στις αρχές αυτού του καλοκαιριού.

Ποιος θα βαφτίσει την κόρη της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι σκόπευε να πραγματοποιήσει την βάφτιση τον περασμένο Σεπτέμβρη, αλλά λόγω του κορωνοϊού και διαφόρων γεγονότων, αποφάσισαν να την αναβάλουν. Μάλιστα, οι νονοί του παιδιού θα είναι δύο. Πρόκειται για την αδερφή του συζύγου της παρουσιάστριας, αλλά και για μία πολύ καλή φίλη της ίδιας.

«Ήρθε ο άντρας μου σήμερα και μου είπε "δε θέλω να μεγαλώσει το παιδί μας"»

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο κανέναν πολίτη της χώρας, καθώς πάνω από 46 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή του και οι αγνοούμενοι συνεχίζουν να είναι πολλοί και τη δεύτερη μέρα του δυστυχήματος. Στα κανάλια, λοιπόν, είναι το μοναδικό θέμα προς συζήτηση και το πρωί της Πέμπτης 2/3 η Ελεονώρα Μελέτη με το Mega Καλημέρα δεν έκαναν την εξαίρεση.

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, ήταν αρκετά φορτισμένη με τις εξελίξεις και θέλησε να εξομολογηθεί δημόσια τα λόγια που της είπε ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, ακούγοντας για την σύγκρουση των τρένων. Τα λόγια του συγκίνησαν όλο το πλατό, αλλά και όλους τους τηλεθεατές, καθώς εκφράσουν κάθε γονιό.

«Ήρθε ο άντρας μου σήμερα, ο οποίος είναι ένας πολύ ψύχραιμος άνθρωπος και διαχειρίζεται με περίσσια ψυχραιμία τέτοια γεγονότα… Σηκώθηκε και μου είπε “δε θέλω να μεγαλώσει το παιδί μας, θέλω να μείνει μικρό για να το προσέχω και να ελέγχω ότι είναι καλά”. Είναι σκέψεις που νομίζω ότι πραγματικά τις έχουμε κάνει όλοι αυτά τα τελευταία 24ωρα.

Ό,τι και να πούμε είναι λίγο… Όσο και να συμπαρασταθούμε, τα λόγια δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να απαλύνουν αυτόν τον πόνο. Αυτό το βάθος του πόνου της ψυχής που θρηνεί αυτή τη στιγμή τον χαμό ενός νέου ανθρώπου», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.