Θύμα άγριου ξυλοδαρμού πρωταγωνιστής από το Μαύρο Ρόδο - «Πονούσα αφόρητα παντού, στα πόδια, το κεφάλι, τα πλευρά»

Έξω από το σπίτι του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού πρωταγωνιστής από το Μαύρο Ρόδο - «Πονούσα αφόρητα παντού, στα πόδια, το κεφάλι, τα πλευρά»

Το Μαύρο Ρόδο είναι μία από τις πιο αγαπητές σειρές των τηλεθεατών για αυτή την σεζόν και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως ενώ ξεκίνησε να προβάλλεται πριν από λίγους μήνες, έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που δεν χάνει επεισόδιο, φτάνοντας τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη.

Και ενώ όλοι περιμένουν να βγει καινούριο επεισόδιο, την Πέμπτη 20/4 έγινε γνωστό πως ένας από τους πρωταγωνιστές, ξυλοκοπήθηκε άγρια λίγα μέτρα έξω από το ίδιο του το σπίτι στη Νέα Σμύρνη την Μεγάλη Τρίτη. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τοπαλίδη, ο οποίος μίλησε στο Πρώτο Θέμα και περιέγραψε αναλυτικά τι συνέβη, με τα λόγια του να ανατριχιάζουν. Πλέον, ο ίδιος είναι σοβαρά τραυματισμένος στο πρόσωπο και τα πλευρά, ενώ έχει αιματώματα στο πάγκρεας και το συκώτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος αυτή τη στιγμή συμμετέχει και στον Έρωτα Φυγά, ενώ έχει παίξει και σε άλλα επιτυχημένα σίριαλ, όπως το Κόκκινο Ποτάμι.

Θύμα ξυλοδαρμού ο Δημήτρης Τοπαλίδης από το Μαύρο Ρόδο

«Eπέστρεφα στο σπίτι μου και λίγα μέτρα μακριά ένα μεγάλο φορτηγό είχε κλείσει τον δρόμο. Δεν είχαν τοποθετήσει ούτε κώνο, ούτε κάποια κορδέλα που να προειδοποιεί τους οδηγούς για την φορτοεκφόρτωση. Προσπάθησα να βρω κάποια άκρη μπας και φύγω αλλά τίποτα παρέμενα για ώρα ακινητοποιημένος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πατούσα κόρνα καμία ανταπόκριση. Για πάνω από δέκα λεπτά κανένας δεν νοιαζόταν για το τι συμβαίνει. Τελικά βγήκα από το το αυτοκίνητο μου πλησίασα το φορτηγό και μόλις είδα το τζάμι του οδηγού κατεβασμένο ανέβηκα και πάτησα κόρνα, ώστε ν αναγνωρίσουν πως κάτι συμβαίνει και πρέπει να βιαστούν. Καμία ανταπόκριση πάλι με αποτέλεσμα να πατήσω κόρνα από το φορτηγό και δεύτερη φορά λίγη ώρα αργότερα».

Διαβάστε επίσης: Μαύρο Ρόδο: Σκληρό φονικό! Την πυροβολεί και την αφήνει νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της

Δημήτρης Τοπαλίδης

Και επισήμανε: «Μετά από λίγο εμφανίστηκαν δυο τύποι κοντά στα 30 που αντί να ζητήσουν ένα συγνώμη για την καθυστέρηση άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν. Με πιάνουν με πετάνε κάτω και αρχίζουν να με κλωτσούν σε όλο το σώμα κάτι σαν τον Ζακ Κωστόπουλο. Μόλις κατάφερα να τους ξεφύγω μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο μου και κάλεσα την αστυνομία. Εκείνη την ώρα κοιτάχτηκα στον καθρέπτη και βλέπω ένα καρούμπαλο χωρίς υπερβολές να εξέχει τουλάχιστον 4 εκατοστά από τον αριστερό κρόταφο. Γρατζουνιές στο μέτωπο και το δεξί μάτι. Η αστυνομία ήρθε γρήγορα κι εκεί αυτοί λέγανε τα δικά τους, ότι και καλά εγώ τους προκάλεσα».

«Θα κινήσω όλες τις διαδικασίες κανονικά σήμερα ετοιμάζομαι να πάω στο τμήμα να ζητήσω ιατροδικαστική εξέταση γιατί τα χτυπήματα ήταν σοβαρά. Όσο κρύωνε το κορμί μου πονούσα αφόρητα παντού, στα πόδια, το κεφάλι, τα πλευρά. Έτσι το απόγευμα της ίδια μέρας πήγα στα επείγοντα του νοσοκομείου, όπου εκεί διαπιστώθηκε στον υπέρηχο κοιλίας, τρία αιματώματα στο πάγκρεας και το συκώτι. Πονούσα και στα πλευρά, ωστόσο δεν με ένοιαζε αν κάποιο ήταν ραγισμένο μπροστά στην εξέλιξη αυτή γιατί όπως μου είπαν τα αιματώματα είναι σοβαρά», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό! Έγκυος η Ελισάβετ στο παιδί του Πέτρου!