Μαύρο Ρόδο: Σκληρό φονικό! Την πυροβολεί και την αφήνει νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της

Αποκλειστικό!

Μαύρο Ρόδο: Σκληρό φονικό! Την πυροβολεί και την αφήνει νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της

Οσο πιο κοντά στην αλήθεια πλησιάζει η Κύρα, τόσο πιο επικίνδυνος γίνεται ο Βίκος, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το μυστικό του που έχει να κάνει με τη δολοφονία της Αγγελικής. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ και της Γιάννας Παπανικολάου για το Μαύρο Ρόδο.

Η Αλεξία, τυφλωμένη πια από τον έρωτά της για τον Βίκο, δεν διστάζει να δώσει πληροφορίες στον εχθρό του πατέρα της, που ίσως και να είναι επικίνδυνες για εκείνον. Στο μεταξύ, ο Βίκος χρησιμοποιεί τη Βέτα για να στήσει παγίδα στον Θέμη και εκείνη ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του, στρέφει τον Καστρινό εναντίον του Μπάμπη, υποδεικνύοντάς τον ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της Αγγελικής: «Αυτός έδωσε την εντολή! Δεν σου συγχώρεσε ποτέ ότι του έφαγες το μαγαζί», του λέει.

Ο Θέμης είναι σκεπτικός: «Ρε Βετάρα, εσύ ήσουν καψούρα μαζί του, πώς και τον δίνεις έτσι στεγνά τώρα; Πώς να ξέρω ότι δεν λες ψέματα για να τον εκδικηθείς;». Εκείνη του απαντάει: «Λογικό να μη με εμπιστεύεσαι, αλλά σου λέω την αλήθεια! Ηταν άδικο αυτό που συνέβη στη γυναίκα σου, δεν μπορώ να το κουβαλάω βάρος στη συνείδησή μου ότι ήξερα την αλήθεια και δεν έκανα τίποτα».

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Έγκυος η Ελισάβετ στο παιδί του Πέτρου!

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Κύρα συνεχίζει τις έρευνες για να βρει αποδεικτικά στοιχεία ενάντια στον Βίκο και κάνει προσπάθειες να μιλήσει με τον Δαμαλά. O Θέμης αποφασίζει να συναντήσει τον Μπάμπη, τον άνθρωπο που οι πληροφορίες λένε ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής, για να πάρει εκδίκηση, αλλά εκείνος βρίσκεται νεκρός. O Βίκος είναι σίγουρος πως έχει καταφέρει να αποπροσανατολίσει τον Καστρινό, όμως η Κύρα δεν πείθεται τόσο εύκολα: «Δεν πιστεύω πως αυτός ο Μπάμπης έχει σχέση με τον θάνατο της Αγγελικής μου, σε παγιδεύουν και σε μπερδεύουν», λέει στον Θέμη.

Η δολοφονία της Κύρας στο Μαύρο Ρόδο

Ο Βίκος ενοχλημένος από τις κινήσεις της Κύρας, πάει στο σπίτι της αποφασισμένος να βάλει τέλος σε αυτή την υπόθεση. «Φύγε από εδώ και μείνε μακριά από την εγγονή μου! Τελείωσες πια! Τα ξέρω όλα! Ξέρω ότι εσύ έδωσες στον Σέρβο την εντολή να πατήσει τη σκανδάλη και σκοτώθηκε η κόρη μου. Θα σε τελειώσω εγώ η ίδια», του ξεκαθαρίζει και εκείνος βγάζει το όπλο του και τη σημαδεύει. «Θα με σκοτώσεις;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Οπως φαίνεται, ναι! Μπλέκεσαι στις δουλειές μου και αυτό δεν μου αρέσει, σου το είχα πει και το ήξερες. Μία, δύο, τρεις, δεν υπάρχει άλλη χάρη! Τελείωσες», της λέει και την πυροβολεί! «Κρίμα, γιατί σε συμπαθούσα», μονολογεί ο ίδιος και φεύγει φροντίζοντας να μην αφήσει ίχνη πίσω του.

Δείτε επίσης: "Έσκασε" μόλις! Η είδηση για το Μαύρο Ρόδο που αφορά όλους τους τηλεθεατές

Μαύρο Ρόδο Κύρα θάνατος

Η Φιλαρέτη χαστουκίζει την Κασσιανή

Η Κασσιανή ακούει τη Φιλαρέτη όσο εκείνη μιλάει με τον Θέμη και τον ενημερώνει για τη μήνυση που σκοπεύει να κάνει στον Ζαμάνο: «Θα το πάω μέχρι τέλος, θα τον ξεμπροστιάσω και θα αναγκαστεί να μου πει τι απέγινε το παιδί μου», του λέει και εκείνος της υπόσχεται πως θα τη βοηθήσει.

Στο μεταξύ, η Φιλαρέτη ενημερώνει την Αυξεντία πως η Κασσιανή θέλει τα κλειδιά για το δωμάτιο των κειμηλίων και εκείνη με τη σειρά της ζητάει τη βοήθεια της Ελισάβετ: «Πρέπει να μεταφέρουμε τα οστά του Διακοσάββα έξω από το μοναστήρι! Η Κασσιανή θέλει τα κλειδιά για τα κειμήλια, αλλά είμαι σίγουρη πως κάτι άλλο ψάχνει και πολύ φοβάμαι πως πρόκειται για τον Διακοσάββα».

Στο μεταξύ, ένας ακόμα καβγάς ξεσπάει ανάμεσα στη Φιλαρέτη και την Κασσιανή με αποτέλεσμα η τελευταία να την προσβάλλει πολύ άσχημα. Τότε η πρώην ηγουμένη μη μπορώντας άλλο να κρατήσει την οργή της τη χαστουκίζει! Οι άλλες μοναχές σοκάρονται αρχικά, αλλά στη συνέχεια ικανοποιούνται με την κίνηση της Φιλαρέτης. «Ποιος ξέρει τι της είπε για να φτάσει σε αυτό το σημείο η αδελφή Φιλαρέτη» και «Της χρειαζόταν ένα μάθημα», είναι μερικά απ’ όσα λένε. Η Κασσιανή τοποθετεί, με τη βοήθεια του Μπόγρη, μια κάμερα στο κελί της Αυξεντίας και έτσι σύντομα θα μάθει τα πάντα για τον Διακοσάββα, τα οστά του και το ποιος τον σκότωσε!