Με αποκαλυπτικό φόρεμα με άνοιγμα στο στήθος η Βαμβακούση - Της ψιθύριζε στο αυτί και της χαμογελούσε συνεχώς ο Ντάνος

Χαμός στο Voodoo!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αν και δεν επιθυμεί να παραδεχθεί δημόσια ή να μιλήσει για την σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς προσπαθεί να την προστατεύσει, κάνει όλο και πιο συχνές και δημόσιες εξόδους μαζί της, με αποτέλεσμα οι ρεπόρτερ και οι φωτογράφοι να τους εντοπίζουν κάθε φορά και μάλιστα σε τρυφερά τετ α τετ (δείτε τους εδώ στην πίστα στα μπουζούκια αγκαλιά).

Πριν από λίγες ημέρες, για παράδειγμα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε στο νυχτερινό κέντρο Voodoo, με τους δυο τους να ψιθυρίζουν ο ένας στο αυτί του άλλου και να γελούν μεταξύ τους, χορεύοντας και τραγουδώντας παράλληλα.

Τα τρυφερά τετ α τετ του Ντάνου και της Δήμητρας Βαμβακούση στο κλαμπ

Η νεαρή (δείτε εδώ την διαφορά ηλικίας τους) φορούσε ένα άκρως εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό φόρεμα, με κόψιμο στην κοιλιά και στο μπούστο, σε μαύρο χρώμα, ενώ στα μαύρα ήταν ντυμένος και ο Ντάνος, ο οποίος "έλαμπε" από ευτυχία δίπλα της.

Βαμβακούση Αγγελόπουλος

Βαμβακούση Αγγελόπουλος μπουζούκια

Βαμβακούση Αγγελόπουλος τετ α τετ

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι ένα νέο αλλά πολύ αγαπημένο ζευγάρι με τους δύο να μην κρύβουν τον έρωτά τους, αν και στην αρχή είχαν επιλέξει να κρατηθούν για λίγο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Πλέον όλοι μιλούν για αυτό το ταιριαστό ζευγάρι με μία νέα αποκάλυψη εκ των έσω να επιβεβαιώνει το πόσο καλά είναι μαζί, δεδομένου ότι ο Ντάνος είχε υπάρξει επιλεκτικός στο κομμάτι των προσωπικών του (δείτε εδώ τη χειρονομία του Αγγελόπουλου στη Βαμβακούση, που συζητήθηκε).

Πιο αναλυτικά, ο σχεδιαστής μόδας, Ερωτόκριτος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Γειά σου'', η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 8/4, με τον ίδιο να κάνει αποκαλύψεις για τους Αγγελόπουλο και Βαμβακούση, μιας και τους έχει ζήσει από κοντά!

«Με το Γιώργο Αγγελόπουλο συνεργαζόμαστε χρόνια και είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Πρόσφατα ναι έχουν έρθει και με την Δήμητρα Βαμβακούση εδώ στο ατελιέ και είναι φρέσκο ζευγάρι, δηλαδή η Δήμητρα, που δεν την γνώριζα είναι ένα φρέσκο κορίτσι.

Από τον Γιώργο μπορεί να περίμενες να δεις και κάτι άλλο σαν εικόνα δίπλα του, και όμως αυτό είναι ανατρεπτικό στην οπτική μας αλλά έχουν τόσο χημεία μεταξύ τους και είναι τόσο όμορφο, που πραγματικά μας δίνει ένα μήνυμα να μην κρίνουμε τα γεγονότα απ' τις εικόνες.

Τα παιδιά ήρθαν εδώ και έβλεπες αυτή την χημεία και την αγάπη και την οικειότητα. Δηλαδή νόμιζες, αν δεν γνώριζες, ότι είναι χρόνια μαζί.

Νομίζω ότι ο Γιώργος θέλει να κάνει μία ολοκληρωμένη, όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια και του καθρεφτίζει αυτά τα σημάδια, εγώ αυτή την αίσθηση έχω», είπε ο Ερωτόκριτος.