«Εμείς δεν μιλιόμαστε με την καναλάρα» - Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε το όνομα του αντικαταστάτη του στο Καλό Μεσημεράκι

Όντως;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εμείς δεν μιλιόμαστε με την καναλάρα» - Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε το όνομα του αντικαταστάτη του στο Καλό Μεσημεράκι

Το Καλό Μεσημεράκι επέστρεψε μετά το Πάσχα την Τρίτη 18/4, πολύ δυναμικά, όμως η μεγάλη αποκάλυψη έγινε την Πέμπτη 20/4 κατά την έναρξη από τον Νίκο Μουτσινά και την Βάνια. Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο παρουσιαστής έχει επιλέξει να μην βρίσκεται στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν, με αποτέλεσμα να απορούν όλοι για το τι θα συμβεί στο Καλό Μεσημεράκι και ποιος θα τον αντικαταστήσει στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Μπαίνοντας, λοιπόν, στο πλατό η Βάνια ή αλλιώς Ματίνα Νικολάου, εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενη με την απόφαση του σταθμού, ρωτώντας τον συνάδελφό της εάν εκείνος μιλάει με τα στελέχη αυτού. Εκείνος, έτσι απάντησε πως δεν μιλάει πια με κανέναν, αστειευόμενος φυσικά, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια, πως πιθανότατα την θέση του θα την πάρει η ίδια η Βάνια. Βέβαια, αυτό δεν είναι σίγουρο, διότι δεν ξεκαθαρίστηκε εάν πρόκειται για πλάκα ή όχι.

Διαβάστε επίσης: «Είπα ότι δεν θα κάνω τηλεόραση αλλά μπορεί να...» - "Τα αλλάζει" ο Νίκος Μουτσινάς

Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για την σχέση του με τον ΣΚΑΙ και τον αντικαταστάτη του

«Είμαι πολύ χαρούμενη με την καναλάρα», είπε αρχικά η Βάνια με εκείνον να της απαντά: «Μπράβο! Γιατί; Γιατί; Γιατί;». «Μιλάω. Εγώ μιλάω με καναλάρα. Δεν ξέρω εσείς μιλιέστε...», πρόσθεσε η ίδια έπειτα και ο παρουσιαστής επισήμανε: «Εμείς δεν μιλιόμαστε, όχι. Μιλάνε πια μόνο με εσένα που θα κρατήσεις και τη ζώνη. Τσίμπα την. Όχι γιατί είναι και σωστό. Σου λέει αφού κλείνει το ένα, παίρνουμε ένα κομμάτι και πια θα είναι καλό μεσημεράκι με την Βάνια».

Διαβάστε επίσης: «Έφυγαν οι διευθυντές; Άδικα τα λέω;» - Άφωνο το πλατό του ''Καλό μεσημεράκι'' με το σχόλιο του Μουτσινά

Πώς ανακοίνωσε το τέλος του από την τηλεόραση

«Δεν το θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή αυτό που θα κάνω αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση. Κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός αν δε μου το έχουν πει και κάνω τον βλάκα αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, συνήθως δε μιλάω γι’αυτό αλλά θα μιλήσω αυτή τη στιγμή και θα πω ότι δεν ισχύει καθόλου.

Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου… Θα τα πω και παρακάτω απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.