«Την απώλεια της φωνής» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Αλεξίου για το τέλος της από το τραγούδι

«Τα σημάδια είχαν φανεί»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Την απώλεια της φωνής» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Αλεξίου για το τέλος της από το τραγούδι

Την Πέμπτη 20/4 η αγαπημένη Χάρις Αλεξίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 με την τραγουδίστρια να μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα για τη μέχρι τώρα καριέρα της, αλλά και για την απόφασή της να σταματήσει στο ρυθμό, που τραγουδούσε.

Φυσικά και η ίδια δεν έχει αποστασιοποιηθεί από τα καλλιτεχνικά, ωστόσο με σεβασμό στον εαυτό της αλλά και στο κοινό, που την έχει λατρέψει αποφάσισε, πως έχει έρθει το τέλος των συνεχών και live εμφανίσεων και περιοδειών.

Έτσι λοιπόν, η Αλεξίου μίλησε για την απόφαση της αυτή, η οποία δεν ήταν καθόλου εύκολη, μιας και πρόκειται για μία απώλεια ή αλλιώς για ένα πένθος, όπως το χαρακτήρισε από μόνη της (δείτε εδώ την αποθέωση, που δέχτηκε στο φινάλε του Maestro).

Οι δηλώσεις της Χάρις Αλεξίου για το τέλος της από το τραγούδι

«Μου έδωσε απόλυτη ελευθερία. Το πένθος δεν ήταν γιατί έφυγα από τη δουλειά. Το πένθος ήταν για την απώλεια της φωνής. Όσο και να θες να το διασκεδάσεις και να πεις ντάξει τα έκανα όλα, επιτυχία, ταξίδεψα στον κόσμο, βρέθηκα στα καλύτερα θέατρα, είμαι χορτάτος άνθρωπος, καλλιτέχνης. Όμως θέλεις τη φωνή σου. Τι να παραδεχτείς, ο κόσμος το ξέρει...δεν άφησαν να φανεί πολύ, τα σημάδια είχαν φανεί.

Όταν τραγουδάς πρέπει να τραγουδάς, δε γίνεται να κοροϊδεύεις, τι να κάνω, να αρχίσω τις πρόζες για να το κλέψω; Εάν θες να κρατήσεις το καλό, που σου έχει συμβεί στη ζωή, κρατάς αυτό και πας παρακάτω. Δεν είναι μια απλή υπόθεση το να πεις πάμε παρακάτω. Πρέπει να παραδεχτείς και την απώλεια, την ήττα, τη νέα συνθήκη. Θέλει τον χρόνο του και το πένθος θέλει το χρόνο του», είπε μεταξύ άλλων η Χάρις Αλεξίου.