«Είναι ευτύχημα ότι αυτό συνέβη στο...» - Το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου για την υπόθεση Γεωργούλη

«Δεν πρέπει να παίξει ρόλο στις εκλογές είτε η αθωότητα, είτε η ενοχή του»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι ευτύχημα ότι αυτό συνέβη στο...» - Το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου για την υπόθεση Γεωργούλη

Την Τετάρτη 19/4 βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Πρωινό" ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος μίλησε "ανοιχτά" για διάφορα θέματα μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και ένα από αυτά είναι και το πιο επίκαιρο, που αφορά την υπόθεση βιασμού και ξυλοδαρμού του Αλέξη Γεωργούλη.

Ο ηθοποιός κατηγορείται από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για τα παραπάνω, ενώ υπάρχουν και αδιάσειστα στοιχεία εναντίον του (δείτε τα εδώ), κάτι που έχει δημιουργήσει τεράστιο "σάλο" γύρω από το όνομά του. Ο συγγραφέας, λοιπόν, εξήγησε πως θα πρέπει η υπόθεση να διαλευκανθεί από τους αρμόδιους και να αποδοθεί η δικαιοσύνη, κάτι που δεν συμβαίνει απόλυτα, σύμφωνα με την γνώμη του στην Ελλάδα.

Το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου για την υπόθεση Γεωργούλη

«Η υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί, μην τα λέμε 100 φορές. Δικαστικά και όχι με τηλεδικία. Με τα στοιχεία όλα να κατατεθούν, να χυθεί άπλετο φως κι αν θες, όπως και στην περίπτωση της Καϊλή είναι ευτύχημα ότι αυτό συνέβη στο Βέλγιο κι όχι στην Ελλάδα, γιατί στην Ελλάδα θα είχαμε μήνες τηλεδικών και δεν θα καταλήγαμε και πουθενά. Από εκεί και πέρα, η πρωτόγονη λογική της εξίσωσης ΣΥΡΙΖΑ=βιαστές, Νέα Δημοκρατία=βιαστές με βρίσκει αντίθετο 100%. Δεν μπορεί ένα μεγάλο, πολυσυλλεκτικό κόμμα να χαρακτηρίζεται από εκείνους. Δεν τα θεωρώ και σάπια μήλα, γιατί είναι δεδομένο ότι μία οικογένεια μικρή έχει σάπια μήλα και μαύρα πρόβατα, δεν θα έχει ένα κόμμα με 1 εκατομμύριο μέλη; Δεν πρέπει να παίξει ρόλο στις εκλογές είτε η αθωότητα, είτε η ενοχή του», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Γεωργούλη: «Δεν έχει κληθεί ποτέ από τις Αρχές για κατάθεση! Θα επιθυμούσε να...» - Η αποκάλυψη της δικηγόρου του