Σάλος με την ψεύτικη συνέντευξη του Mίκαελ Σουμάχερ - Θα κινηθεί νομικά η οικογένειά του

Πρόκειται για απάτη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σάλος με την ψεύτικη συνέντευξη του Mίκαελ Σουμάχερ - Θα κινηθεί νομικά η οικογένειά του

Ο Μίκαελ Σουμάχερ δίνει μάχη για τη ζωή του τα τελευταία χρόνια μετά το ατύχημα, που είχε με την οικογένειά του να είναι στο πλευρό του σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδικασία της αποκατάστασής του.

Μια νέα εξέλιξη όμως έμελλε να φέρει την οργή των οικείων του, καθώς κυκλοφόρησε εξώφυλλο περιοδικού αναφέροντας, πως έχει εξασφαλίσει τη πρώτη συνέντευξη του Σουμάχερ μετά το ατύχημά του (δείτε εδώ σοκαριστική αποκάλυψη για την ημέρα του ατυχήματος).

Ο λόγος που κινείται νομικά η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, καθώς πρόκειται για μια συνέντευξη τεχνητής νοημοσύνης, παραπλανώντας έτσι το αναγνωστικό κοινό, μιας και ο πρώην πιλότος της F1 βρίσκεται ακόμα σε κόμμα. Οι πληροφορίες και το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ αναφέρουν, πως η οικογένεια θα κινηθεί νομικά.

Σε δημοπρασία η θρυλική Ferrari του Σουμάχερ

Η σύζυγός του, έχει ήδη πουλήσει ότι έχει σχέση με εκείνον, όπως για παράδειγμα το αγαπημένο του τζετ, το εξοχικό του στην Νορβηγία και δύο σπίτια. Σειρά παίρνει λοιπόν η Ferrari που θα πουληθεί σε δημοπρασία και σε μια τιμή που θα διαμορφωθεί ψηλά. Οι προβλέψεις μάλιστα κάνουν λόγο για ποσό που θα ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, αν και το συγκεκριμένο μονοθέσιο ήταν «ρεζέρβα».

Η υποβολή προσφορών κλείνει στις 12 Απριλίου με την RM Sotheby’s που έχει την ευθύνη, να προβλέπει πως το ποσό στο οποίο θα καταλήξει είναι κάτω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το μονοθέσιο F2003-GA του Schumacher που δημοπρατήθηκε πέρυσι, έγινε το ακριβότερο στην ιστορία του είδους καθώς πουλήθηκε για 13,6 εκατομμύρια ευρώ.